Mergi direct la conținut »
Maria Dragomiroiu și-a făcut operație estetică la ochi. Cum arată artista acum
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Maria Dragomiroiu și-a făcut operație estetică la ochi. Cum arată artista acum

Maria Dragomiroiu și-a făcut operație estetică la ochi. Cum arată artista acum

Maria Dragomiroiu și-a făcut operație estetică la ochi.Dezvăluirea va fi făcută în cadrul unei emisiuni tv, unde va explica de ce a luat această dezicie.

De Livia Lixandru,

În această seară, de la ora 21.15, interpreta de muzică populară Maria Dragomiroiu vine împreună cu nepoatele sale, Maria (9 ani) și Ana (7 ani), la “Aici eu sunt vedeta”. Prilej pentru cele două fetițe să dezvăluie o parte din secretele bunicii lor dragi, căreia îi spun Nana.

Maria Dragomiroiu și-a făcut operație estetică pentru a vedea mai bine

Unul dintre aceste secrete ar fi că Nana a făcut o operație estetică la ochi. “Am pleoapă dublă și am scos puțin din pleoapa de sus, ca să văd mai bine”, a explicat îndrăgita cântăreață.

În cadrul aceluiași show, Maria Dragomiroiu a dezvăluit și secretul părului său superb, anume masca pe bază de gălbenuș. “Când începe să-mi cadă părul, folosesc o mască pe bază de ou. Bat cinci-șase gălbenușuri și adaug peste ele ulei de ricin, de cocos și ulei de măsline. Ung părul cu acest amestec și stau așa pentru 15 minute. Apoi, îmi spăl părul”, spune aceasta.

Ce alte secrete are Maria Dragomiroiu, telespectatorii Antenei 1 vor afla diseară, de la ora 21.15, într-o nouă ediție “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Dan Bittman.

Reper de autenticitate și valoare în muzica populară, reputata artistă Maria Dragomiroiu trage o concluzie usturătoare vizavi de majoritatea solistelor din noul val al muzicii folclorice. ”Cine nu știe viața de la țară,  nu are origini și casă la sat habar n-are despre ce cântă”, conchide aspru interpreta vâlceancă.

Citește și


Cele mai bune cinci televizoare LED la reducere de Black Friday 2017


 

 

 

 

 

Close
Închide
  Close