Mergi direct la conținut »
Marius Crăciun și Cătălin Moroșanu sunt cei doi finaliști de la „Ferma- Un nou început”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Marius Crăciun și Cătălin Moroșanu sunt cei doi finaliști de la „Ferma- Un nou început”

Marius Crăciun și Cătălin Moroșanu sunt cei doi finaliști de la „Ferma- Un nou început”

Marius Crăciun și Cătălin Moroșanu sunt cei doi finaliști de la „Ferma- Un nou început”. În urma unor dueluri dure, difuzate în ediția de miercuri seara, 22 mai,  Otniela, Pastramă și Zmărăndescu au pierdut șansa de a câștiga premiul de 50.000 de euro.

După ce Diana a părăsit show-ul cu lacrimi în ochi, Otniela, Marius, Moroșanu, Pastramă și Zmărăndescu au fost cei cinci care au  avut șanse egale la premiul de 50.000 de euro, însă, doar Marius Crăciun  și Cătălin Moroșanu au reușit să meargă în etapa finală, care va avea loc joi seara la Pro tv.

Foștii concurenți s-au întors în Fermă

În această seară, de la 21:30, foștii concurenți  au rămas uimiți de ce au reușit colegii lor să facă în toată această periodă de când ei au părăsit competiția. Foștii concurenți  au fost puși la punct cu toate noutățile din fermă și află de cererea în căsătorie a lui Florin Pastramă cu Brigitte. Uimiți de această veste, cu toții așteaptă marea nuntă.

Diana Belbiță a fost eliminată de la show-ul de televiziune Ferma, în ediția de marți seara. Aceasta a părăsit competiția în urma duelului cu Marius Crăciun pentru postul de fermier-șef.

Citește și

VIDEO „EU CONTEZ, EU VOTEZ” / Ai de ales: Stai acasă și îi lași pe alții să-ți decidă viitorul. Sau votezi

 

Close
Închide
  Close