Mergi direct la conținut »
Mașina soțului Oanei Roman a fost vandalizată în plină stradă. I-au spart geamul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mașina soțului Oanei Roman a fost vandalizată în plină stradă. I-au spart geamul

Mașina soțului Oanei Roman a fost vandalizată în plină stradă. I-au spart geamul

Mașina soțului Oanei Roman a fost vandalizată în plină stradă. Vedeta a povestit, în direct la Antena Stars, ce i s-a întâmplat și ce șoc a avut atunci când a văzut geamul spart.

De Livia Lixandru,

Marius Elisei s-a trezit cu geamul mașinii spart, atunci când a ieșit în fața blocului. Oana Roman a făcut primele declarații despre eveniment.

Mașina soțului Oanei Roman a fost vandalizată în plină stradă

„Vă transmit de la faţa locului. Stăm într-o zonă aproximativ bună a Capitalei. Pe strada pe care stăm vecinătăţile sunt foarte bine. Ieri după masă eu am ieşit din casă, a venit o prietenă să mă ia. Am un grup de prietene cu care joc cărţi o dată pe săptămână. Când am ieşit din bloc am văzut că geamul de la maşină era spart. A fost spart cu o bâtă, cu un baros. Tot geamul era complet spart. Pe bancheta din spate erau nişte lucruri, nişte haine, dar nu le-au furat. doar au spart geamul şi au dispărut. Asta s-a întâmplat cam între 14:30 şi 16:30. Au venit poliţiştii şi au luat amprente. Pe stâlpul din faţă este o cameră de luat vederi. Eu mă gândesc că poate s-au speriat că au văzut camera şi au fugit”, a spus Oana Roman.

„Am înţeles că aceste camere de luat vederi din oraş nu prea funcţionează. Având în vedere că nu au furat nimic nu cred că ar putea să păţească ceva. Nu vă mai lăsaţi lucruri în maşină! Nu ştiu dacă o să îi găsească sau nu. Da, şi Marius era acasă. Eu am plecat la un moment dat. El era în casă. Când am ieşit am văzut geamul spart. Eu cred că au sprt geamul pentru că au văzut nişte lucruri în interior. Nu au furat nimic. E ciudat că totul s-a întâmplat ziua în amiaza mare. Să schimb geamul ăsta mă costă destul de mult. Nu bănuiesc pe nimeni. Nu am avut conficte cu vecinii. Maşina asta era parcată aici de câteva zile pentru că are o problemă la baterie”, a mai spus Oana Roman, la Antena Stars.

Oana Roman, fiica fostului premier al României, Petre Roman, a trecut prin multe greutăți de-a lungul vieții. Cu toate acestea, vedeta nu și-a pierdut încrederea și nici speranța.


VIDEO/Marian Drăgulescu s-ar ”antrena” pentru Olimpiadă și-n reality-show-uri! ”E o experiență frumoasă, mai faci și altceva”

Vedetele de la Hollywood și capetele încoronate ale Europei, proiecte umanitare de amploare. Angelina Jolie a vizitat sediul NATO

Close
Închide
  Close