MENIU CAUTĂ
15 Sep. 2018 20:32

Meghan Markle a rupt legăturile cu mulți dintre prietenii ei după ce a devenit Ducesă de Sussex

Distribuie

Meghan Markle nu știe în cine să aibă încredere dintre foștii prieteni, așa că a luat decizia de a reduce foarte mult numărul celor cu care are ține legătura, scrie presa britanică.

De când Meghan a devenit ducesă de Sussex după nunta cu prințul Harry, prietenii pe care i-a avut înainte de căsătorie au vorbit tot mia puțin cu ea, iar presa scrie că cea mai nouă membrp a familiei regale britanice nu știe încă în cine poate avea încredere și pe cine poate lăsa în apropierea ei.

„Meghan a pierdut legătura cu unii dintre prietenii săi apropiați dinainte de nuntă. E greu să știe în cine să aibă încredere”, a declarat o sursă pentru People.

Potrivit revistei, ea și-a redus cercul de prieteni și le permite să fie alături de ei unui număr mic de persoane în care știe că poate avea încredere.

Cu atât de multe informații care ajung la tabloide și propria ei familie vorbind frecvent cu presa despre ea, apropiaților săi li se pare normal ca ducesa de Sussex să se asigure că nu va avea 'surse anonime' în preajma ei.

Printre prietenii de încredere pe care i-a păstrat se numără make-up artistul, Daniel Martin, și cea mai bună prietenă a sa, stilistul Jessica Mulroney, pe care a vizitat-o în secret în Toronto în luna august.

„Suntem un grup mic cei care păstrăm legătura cu ea și știm ce mai face. Dar ea a rămas aceeași persoană dinainte de nuntă”, a spus Martin pentru People.

Referitor la familia ei, însă, Meghan a rupt în mare parte legăturile cu cei din partea tatălui său. Dar mama sa, Doria Ragland, îi este în continuare foarte apropiată și chiar s-a mutat în Marea Britanie pentru a fi mai aproape de fiica ei.


Citește și: Românul dispărut în Istanbul este în continuare de negăsit. Libertatea a obținut ultima fotografie cu Salvatore Popescu


Citește mai multe despre Meghan Markle și prieteni pe Libertatea.

Comentarii