MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 11:59

Melania Medeleanu, destăinuiri după ce nu mai apare la TV. „Eu n-am mai apucat să-mi pun întrebarea asta”

Distribuie

Melania Medeleanu a fost ani de zile prezentă pe micile ecrane, însă a decis să renunțe la lumina reflectoarelor și să se dedice unui proiect caritabil, dedicat copiilor.

Melania Medeleanu a făcut declarații despre viața sa de acum, după ce a renunțat la televiziune, pentru publicația Formula As.

Melania Medeleanu este implicată acum în proiectul Magicamp, un proiect de binefacere inițiat de ea și dedicat copiilor cu afecțoiuni oncologice.

„Jurnalismul e meseria la care am visat de foarte, foarte mică, încă de când decupam cutii de carton şi mă băgam în ele, pretinzând că sunt la televizor. Avantajul e că n-am fost obligată niciodată să-mi caut drumul profe­sio­nal. Ştiam dintotdeauna ce vreau să fac. Dezavantajul e că atunci când faci doar asta de la început uiţi că mai există şi altceva pe lume. Şi rişti ca, la 35-40 de ani, să te uiţi în jur şi să zici: „Bine, şi dacă mâine s-ar închide toate televiziunile, ce-aş face?”. Eu n-am mai apucat să-mi pun întrebarea asta, fiindcă în cazul meu s-au înlocuit două iubiri fără niciun fel de regret, au trecut natural una în cealaltă. Te­le­vi­ziu­nea a rămas o etapă închisă tem­porar, pen­tru că sufletul meu e acum în proiectul „Magicamp””, a afirmat Melania Medeleanu, care este zâna bună pentru copiii bolnavi.

„Nici nu mă inte­re­sează să-mi scot în evi­denţă alte talente. Dacă ele au existat, au avut şansa lor să se vadă cât am făcut presă. De altfel, cei 22 de ani în lumina reflectoarelor mi se pare că au fost doar o pregătire pentru ceea ce sunt azi, un an­trenament pentru ca acum să pot co­munica despre proiec­tele sociale sau să-i în­văţ pe alţii ce înseamnă să fii în faţa camerei de filmat. Pasul ăsta în spate de care vorbeşti e un pas înainte, de fapt. N-am sacrificat nimic, ci am ales să fiu unde e şi inima mea. Într-o zi, m-a oprit o fată pe stradă şi mi-a zis: „Dar eu vă ştiu, sunteţi, sunteţi…”. Şi eu eram con­­vinsă că vrea să spună „…de la televizor”. Şi ea a zis: „Sunteţi mama lui Magicamp”. A fost cel mai fain compliment pe care putea să mi-l facă cineva!”, a mai spus ea.


Citește și: EXCLUSIV | Electronice despre care nu știai că sunt românești. Cum cuceresc produsele autohtone consumatorii sub branduri germane sau americane


 

Comentarii