MENIU CAUTĂ
12 Mar. 2013 18:30 , de Magdalena Duru

MELODIA de SUFLET a Andreei Marin! Ascult-o și o să vezi altfel viața! VIDEO

Distribuie

Lentă, sensibilă și interpretată de o voce de care ușor te îndrăgostești – așa este piesa preferată a Andreei Marin. Și nu, nu face parte din repertoriul lui Ștefan Bănică jr.. Melodia se numește „Prețul corect” și este interpretată de o artistă talentată, pe nume Alexandra Usurelu.
„Aceasta este melodia mea preferată. Și tocmai de aceea am o surpriză pentru voi: o vom asculta live pe Alexandra Usurelu săptămâna viitoare la întâlnirile din turneul „Din dragoste pentru femei” pus la cale de Școala Mamelor și Avon. Alexandra e o tânără artistă pe care o susțin cu tot sufletul pentru seriozitatea și talentul ei, m-am gândit că dincolo de vorbe, idei, povești de viață, nu ne-ar strica și un balsam pentru suflet: muzica și vocea minunată a acestei tinere, o veți iubi, risc să pun pariu:) „, a scris Andreea Marin pe site-ul de socializare Facebook.

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974 la Neamţ şi este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite moderatoare tv din România. Andreea Marin are o vastă experienţă în televiziune, lucrând ca reporter şi redactor la TVR 1, unde timp de trei ani a prezentat principalul jurnal de ştiri. Vedeta a cunoscut faima şi a fost cel mai mult apreciată pentru realizarea şi prezentarea emisiunii „Surprize, Surprize”, care nouă ani a fost cea mai urmărită emisiune de divertisment din România. În 2006 s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Junior, iar în 2007 a născut-o pe Violeta. Inspirată de fetiţa ei, a lansat împreună cu creatoarea de modă Irina Schrotter o linie vestimentară pentru bebeluşi, „Violet”. La începutul anului, Andreea Marin a divorțat de Ștefan Bănică jr.
Citește și:

 
 

Citește mai multe despre Andreea Marin pe Libertatea.

Comentarii