Mergi direct la conținut »
Mesajul Adelinei Pestrițu la o lună de când a născut. “Viața noastră s-a schimbat“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mesajul Adelinei Pestrițu la o lună de când a născut. “Viața noastră s-a schimbat“

Mesajul Adelinei Pestrițu la o lună de când a născut. “Viața noastră s-a schimbat“

 Mesajul Adelinei Pestrițu la o lună de când a născut. Fosta prezentatoare tv a postat pe contul de socializare o imagine, alături de care a scris un mesaj emoționant pentru cea mai importantă ființă din viața ei.

“ În urmă cu fix o luna (03.08.2018) la ora 17:07 simțeam cele mai puternice trăiri și adevaratul sentiment de împlinire, pe care oricât aș încerca, nu îl pot exprima prin cuvinte. De atunci viața noastra s-a schimbat și fiecare zi este incarcata cu multa iubire și mulțumire sufleteasca pentru care îi suntem profund recunoscatori lui Dumnezeu! ? La multi ani, #baby_zeny! Astăzi împlinești o lună și te asteaptă multe momente de vis în care îți vom fi alături și îți vom oferi tot ce ne sta în putință! Te iubim!” , a scris Adelina pe contul de socializare.

Adelina Pestrițu a anunțat în luna februarie că este însărcinată. Adelina a primit cea mai frumoasă veste odată cu aniversarea vârstei de 31 de ani. Odată cu anunțul că va deveni mamă, vedeta a publicat și prima fotografie alături de iubitul ei și tatăl fetiței, Virgil Șteblea.

Citește și

EXCLUSIV/Am aflat primii trei concurenți din România selectați la «Ninja Warrior» de la PRO TV! Boxerul Bogdan Juratoni, o învățătoare și un designer de pălării!

Close
Închide
  Close