Mergi direct la conținut »
Mesajul Biancăi Brad de Schimbarea la  Față a Domnului. "Eu cred în miracole"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mesajul Biancăi Brad de Schimbarea la Față a Domnului. "Eu cred în miracole"

Mesajul Biancăi Brad de Schimbarea la Față a Domnului. „Eu cred în miracole”

Actrița Bianca Brad  crede în miracole, după cum a mărturisit pe internet. Vedeta a transmis un mesaj de Schimbarea la Față a Domnului, o mare sărbătoare pentru creștini.

De Dana Aramă,

Sărbătoare mare pentru toți creștinii. Luni, 6 august 2018, aceștia prăznuiesc Schimbarea la Față a lui Iisus Hristos. Cu această ocazie, actrița Bianca Brad a transmis un mesaj în care afirmă că este una dintre persoanele care cred în miracole.

„Eu cred în miracole!!!❤
Le-am descoperit în mijlocul celor mai negre și mai grele perioade din viața mea…
Cum eram o mare sceptică, mi-a luat ceva timp să le percep, dar și când AM ÎNȚELES!… Oaaaa, cum mi s-au luminat gândurile și câtă bucurie mi-a inundat sufletul!!! ?
În mine s-a produs o transformare profundă… o schimbare uriașă pentru care voi fi veșnic recunoscătoare!!!…? Totul a devenit mai ușor, mai simplu, mai frumos…?
Și cum astăzi este „Schimbarea la Față”, vă doresc din tot sufletul, mai ales celor care nu credeți ?, să descoperiți miracolul miracolelor!!! Pentru că este MI-NU-NAT!!! ☺Doamne ajută, tuturor!??☀️”, le-a transmis Bianca Brad celor care îi urmăresc activitatea în mediul virtual.


Citește și: Mihaela Buzărnescu a câștigat primul său titlu WTA din carieră. Primele declarații ale jucătoarei / VIDEO


 

Close
Închide
  Close