Mergi direct la conținut »
Mesajul Farmaciei Catena, după moartea Stelei Popescu: "Va rămâne veșnic în inimile noastre!"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mesajul Farmaciei Catena, după moartea Stelei Popescu: "Va rămâne veșnic în inimile noastre!"

Mesajul Farmaciei Catena, după moartea Stelei Popescu: „Va rămâne veșnic în inimile noastre!”

Mesajul Farmaciei Catena, după moartea Stelei Popescu. Marea actriță Stela Popescu a încetat din viață la vârsta de 81 de ani. Artista a fost găsită moartă în holul casei sale din centrul Capitalei.

Stela Popescu a fost găsită prăbușită în holul casei de către o vecină a acesteia, care a vrut să o viziteze dimineață și pentru că actrița nu i-a răspuns, aceasta a intrat în alertă și, bănuind ce-i mai rău, a sunat la 112.

„În jurul orei 15:32 s-a făcut un apel la SMURD. Un echipaj s-a deplasat acasă la Stela Popescu. Aceasta a fost găsită decedată în holul casei. Decesul survenise de mai multe ore”, a declarat Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al SMURD București.

Catena a postat un mesaj, pe pagina oficială de Facebook, fiind știind faptul că actrița a jucat mult timp în reclamele acestui lanț farmaceutic, alături de colegul ei de scenă Alexandru Arșinel, dar și de cântăreții Adrian Enache și Nicoleta Matei (Nico).

„Mare durere în familia Catena: cunoscuta artistă Stela Popescu s-a stins azi din viață, la vârstă de 81 de ani.

Distinsa și iubită actriță Stela Popescu a făcut parte din familia Catena, timp de 15 ani. Ea va rămâne veșnic în inimile noastre!

Catenă este alături de familia îndurerată”, este mesajul Catena.

Stela Popescu a fost una dintre cele mai mari actrițe de comedie din țara noastră.

A fost actriță de teatru, film și televiziune. A făcut cupluri celebre pe scenă cu Ștefan Bănică Senior și Alexandru Arșinel. La ultima apariție a Stelei Popescu în public, actrița a stârnit îngrijorarea celor din jur.

FOTO: Facebook.com/Catena


CITEȘTE ȘI… Cum arată fiica adoptivă a Stelei Popescu. Este fata biologică a cumnatului ei | FOTO


Close
Închide
  Close