Mergi direct la conținut »
Mesajul lui Dan Negru, transmis cu o săptămână înaintea alegerile europarlamentare 2019
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mesajul lui Dan Negru, transmis cu o săptămână înaintea alegerile europarlamentare 2019

Mesajul lui Dan Negru, transmis cu o săptămână înaintea alegerile europarlamentare 2019

Dan Negru a postat un nou mesaj pe contul de socializare, cu doar o săptămână înainte de alegerile europarlamentare 2019, în care vorbește despre cum era politica în România, pe vremuri.

Reînoirea Parlamentului European are loc la fiecare cinci ani. Confrom legislației europene, viitorul scrutin european urma să aibă loc între 6 și 9 iunie 2019, însă țările membre UE au considerat că este imposibilă organizarea alegerilor în intervalul menționat anterior.

„Cu o săptămâna înainte alegerilor e bine să știm că politica în România era și așa !

Constantin Xeni despre Iuliu Maniu:

“Mare forţă e modestia!
N-a visat, n-a râvnit niciodată averea.
Nu l-a interesat. N-a vrut să fie în vreun consiliu de administraţie. Şi nu o dată i s-a oferit.
În casa lui de sus, din vila de la Bădăcin, nici covoare persane, nici tablouri de preţ, nici bronzuri.
În Bucureşti – o odaie de hotel, la Athenee Palace, odaie simplă ce nici pe departe nu justifica numele somptuos de “Palace”.

Şi nu e o micşorare să adaug că nu o dată l-am găsit seara mâncând singur în odăiţa lui, pe un colţ de masă, pâine neagră din care tăia tacticos cu un cuţitaş şi câteva mere frumoase, pe care cu mândrie spunea că le adusese de la Bădăcin.

Un ascet !

Iar în colţ, pe masa de lucru, vedeai mereu două cărţi: Biblia şi broşura oficială de mers al trenurilor.
Una pentru drumurile lui sufleteşti, cealaltă pentru cele trupeşti, în necontenitele lui deplasări politice”, a scris Dan Negru pe contul de socializare.

Peste 39 la sută dintre români vor merge „sigur” la vot pe 26 mai, conform Barometrului de Opinie Publică al Academiei Române, realizat de INSCOP Research, care a fost lansat luni. În privința intențiilor de vot, studiul arată că PSD și PNL au fost alese în egală măsură de cetățeni, având scoruri apropiate.

Citește și

Noaptea Muzeelor 2019. Lista muzeelor din București participante la Noaptea Muzeelor și evenimente din țară

Close
Închide
  Close