Mergi direct la conținut »
Mesajul transmis de Corina Chiriac după „Cerbul de Aur”. „Ei bine, toate astea sunt Daruri”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Mesajul transmis de Corina Chiriac după „Cerbul de Aur”. „Ei bine, toate astea sunt Daruri”

Corina Chiriac este una dintre cele mai iubite artiste din România. Prezentă la Cerbul de Aur 2019, interpreta a făcut un show memorabil în fața celor prezenți, iar la scurt timp după eveniment, aceasta a ținut să le mulțumească tuturor pentru susținere.

„M-aţi văzut emoţionată la Recitalul de la Cerbul de Aur, aţi simţit emoţia care era pe cale să-mi taie vocea, dar toţi v-aţi bucurat de revenirea vocii mele (corzile mele vocale urmau a fi operate acum 4-5 ani dar am preferat să mă rog, să las ţigara şi să mai pot cânta), toţi v-aţi bucurat de buna mea dispoziţie, de starea categorică de forţă pe care am avut-o, de uşurinţa cu care mi-a ieşit spectacolul, dae» absolut utile pentru orice concert, mai ales unul cu responabilitate mare şi sunt extrem de fericită că v-a plăcut participarea mea! Ei bine, toate astea sunt Daruri pe care permanent mă rog să le primesc de la Bunul Dumnezeu , prin mijlocirea Sfinţilor Lui bineplăcuţi, cărora mă rog neîncetat cu cele mai recunoscătoare mulţumiri”, a scris artist ape contul de socializare.

Ea a mai povestit că, pentru a scăpa de operaţia la corzile vocale, a cerut ajutor divin. „Ortodoxia îl serbează pe Sfântul Mucenic Fanurie şi vă spun sincer: El este unul dintre Sfinţii care mă ajută. Aici este Icoană îmbrăcată în Argint a Sfântului Fanurie din Biserica Greacă din Constanţa. Dar avem şi noi în Bucureşti Biserica «Sfântul Fanurie», în zona Pieţei Alba Iulia. Fanurie a încetat din viaţă de tânăr, la 19 ani, în Grecia, şi poate de asta este grabnic ajutător pentru cei aflaţi la necaz. Lui şi în primul rând Cuvioasei Noastre Maici Paraschiva de la Iaşi se cuvine să le mulţumesc pentru succesul din ultimii ani. Fără Ei, nimic ! Dar cu ei, prin reuşita mea, ne-am bucurat deopotrivă cu toţii, aşa că împreună se cuvine să dăm Slavă lui Dumnezeu, acum şi pururea şi în vecii-vecilor, Amin”, a mai adăugat, ieri, Corina.

Close
Închide
  Close