Mergi direct la conținut »
Mihaela Rădulescu vs Andreea Marin, cine a câștigat războiul ținutelor de la „Uite cine dansează”. "Și-a luat, în sfârșit, revanșa"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihaela Rădulescu vs Andreea Marin, cine a câștigat războiul ținutelor de la „Uite cine dansează”. "Și-a luat, în sfârșit, revanșa"

Mihaela Rădulescu vs Andreea Marin, cine a câștigat războiul ținutelor de la „Uite cine dansează”. „Și-a luat, în sfârșit, revanșa”

Mihaela Rădulescu vs Andreea Marin, cine a câștigat războiul ținutelor de la „Uite cine dansează”. Iulia Albu a dat verdictul.

De Dana Aramă,

Luni, 8 mai 2017, a avut loc finala concursului Uite cine dansează, de la Pro Tv. Show-ul a fost câștigat de actorul Marius Manole și de partenera sa de dans, coregrafa Olesea.

De-a lungul edițiilor concursului de televiziune, cele două dive din cadrul show-ului, prezentatoarea Mihaela Rădulescu și jurata Andreea Marin, s-au întrecut în ținute care mai de care mai strălucitoare, elegante sau extravagante. De asemenea, între cele două au existat și replici mai mult sau mai puțin acide.

Mihaela Rădulescu vs Andreea Marin, cine a câștigat războiul ținutelor de la Uite cine dansează.  „A bătut-o net la puncte”

Iulia Albu a comentat ținutele purtate de cele două dive în finala concursului Uite cine dansează.

După ce a criticat-o vehement pentru mai toate ținutele purtate de-a lungul show-ului, acum Iulia Albu a declarat-o mare câștigătoare pe Mihaela Rădulescu, despre care a spus că a avut cea mai bună ținută din acest sezon.

„Felicitări, Mihaela Rădulescu! Cea mai frumoasă rochie purtată în acest sezon! Premiul pentru cea mai bună apariție îi revine… Mihaelei Rădulescu!

Ei da, diva de la Monaco și-a luat, în sfârșit, revanșa! A bătut-o net la puncte pe Andreea Marin cu parameciul explodat pe umeri.

Măcar să îi fi pus o lesă, că oricum pare un organism de sine stătător”, a spus Iulia Albu.

Close
Închide
  Close