MENIU CAUTĂ

Mihaela tace și plânge! Prima nevastă a lui Borcea nu are liniște gândindu-se la efectul pe care scandalul îl are asupra copiilor ei | EXCLUSIV

Distribuie

Valentina Pelinel a aruncat bomba, a detonat liniştea familiei Borcea şi a plecat la munte, ca să se relaxeze. În urma ei, toată lumea comentează, analizează şi puţinele sunt rudele cărora presa nu le-a cerut părerea despre întreaga tărăşenie.
Doar Mihaela a ales să tacă şi nu pentru că nu o interesează, ci pentru că o afectează foarte tare. Apropiaţi ai primei neveste a lui Cristi Borcea susţin că aceasta este devastată de întregul scandal, pentru că tot ceea ce se scrie şi se dezbate îi afectează cei trei copii. Patrik are 17 ani, iar gemenii Angelo şi Melissa, 12, şi înţeleg tot ce se întâmplă.

Nu o mai interesează Cristi

”Mihaela nu este afectată de viaţa amoroasă a lui Cristi. Cristi e fostul ei soţ şi nu o mai interesează de ceva timp ca bărbat, deşi l-a iubit mult. Ea este supărată că are copiii mari şi îi arată colegii cu degetul. Plânge că au fost toţi făcuţi de râs. E… fără cuvinte”, ne-a dezvăluit un apropiat al Mihaelei Borcea.
Aceasta este conştientă că orice ar spune nu poate decât să dăuneze familiei sale, aşa că, cel puţin până acum, a ales să se ţină la distanţă de toată această telenovelă.

I-au ajuns blestemele?

Ca şi în mediul public, de pe canapelele televiziunilor, şi în cercul apropiaţilor lui Borcea se vorbeşte despre un blestem care va duce la spargerea căsniciei fostului acţionar dinamovist.
Conform comentariilor, Mihaela le-ar fi urat fostului soţ şi Alinei, actuala lui consoartă, să nu aibă parte de linişte, aşa cum nici ea nu a avut. ”Alina i-a stricat ei casa, acum casa ei are de suferit din cauza Valentinei. I-au ajuns blestemele”, concluzionează o sursă din anturajul lui Borcea.

Citește mai multe despre Cristi Borcea și Mihaela Borcea pe Libertatea.

Comentarii