De Magdalena Duru,

„La mine s-a potrivit să termin Instiutul de arhitectură chiar în anul următor Revoluției, în 1990. Am terminat facultatea și nu știam încotro să o apuc. Însă înainte, lucrând foarte mult obiecte de design de artă decorativă pentru Fondul Plastic, de genul poșetelor, al încălțărilor sau brățări, care se vindeau în Galeriile Fondului, aveam o afacere semi începută. După ce am absolvit, am ales să deschid o firmă cu același obiect de activitate, artă decorativă, arhitectură, organizare de evenimente. Nu am provocat nimic, ci am mers pe drumul meu și succesul a venit relativ instantaneu. Nu am avut bani deloc, zero este foarte mult ca și sumă, eram un student care a terminat facultatea, am crescut fără tată și am avut mari greutăți.
Ce am lucrat pentru Fondul Plastic îmi mai rotunjea veniturile, dar avea grijă regimul de pe atunci să nu ai parte de toți banii care ți se cuveneau. A fost foarte greu, dar orice am realizat a avut succes, s-a vândut instantaneu și așa am avut succes chiar de la început. Întâi apelam la fabrici de care mă rugam să îmi facă o mică cusătură sau să îmi bată două cuie, apoi, din banii câștigați, mi-am luat o mașină de cusut și așa am evoluat constant”, a mărturisit Mihai Albu pentru replicavedetelor.ro.
Dacă în afaceri a avut și are în continuare foarte mare succes, în viața personală, Mihai Albu trece printr-o perioadă nu tocmai bună. Designerul a anunțat ieri că divorțează de soția sa, Iulia Albu, împreună cu care are o fiică, Mikaela, în vârstă de 3 ani.
Citește și:

  • O MAI IUBEȘTE Mihai Albu pe Iulia? VEZI RĂSPUNSUL SURPRINZĂTOR al creatorului de pantofi!
  • Iulia și Mihai Albu nu mai împart aceeași casă, dar sunt VECINI: „Ne despart 9 trepte”
  • Mihai Albu, despre DIVORȚUL de Iulia: „Nu mai e CALE de ÎNTOARCERE”. Vezi ce se întâmplă cu fetița lor!
  • În urmă cu 8 ani îşi jurau credinţă veşnică! Uite cum arătau Iulia şi Mihai Albu la nunta lor! | FOTO ÎN ARTICOL
  • Iulia Albu, PRIMELE DECLARAŢII despre DIVORŢ: „Nu stau în nici un caz în pensia pe care o voi primi din partea fostului soţ” VEZI CARE ESTE SUMA!

 
 

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative
HOROSCOP

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative