Mergi direct la conținut »
Mihai Bendeac, confesiune despre o colegă de breaslă. "Ea este una dintre cele mai puternice fantezii în lumea noastră, a actorilor!"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihai Bendeac, confesiune despre o colegă de breaslă. "Ea este una dintre cele mai puternice fantezii în lumea noastră, a actorilor!"

Mihai Bendeac, confesiune despre o colegă de breaslă. „Ea este una dintre cele mai puternice fantezii în lumea noastră, a actorilor!”

Mihai Bendeac mărturisește că are o slăbiciune aparte pentru una dintre colegele sale din lumea artistică.

De Dana Aramă,

 

 

„Ea este una dintre cele mai puternice fantezii în lumea noastră, a actorilor! Este considerată această superbitate absolută! E frumoasă și e mișto ea, așa! Cred că ea este foarte aproape de cum ar putea sa fie o femeie la care să spun: „Mă, ia să mă opresc și eu puțin…”. Cred că ea ar trebui studiată, e ireală!”, a mărturisit actorul.

Despre ce actriță este vorba, telespectatorii pot afla mâine seară la emisiunea iUmor, de la ora 20.00, la Antena 1, când Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați.

Concurenții care primesc minimum două Thumbs up vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor,  votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16:00, și se va califica direct în finală.

Citește și: VIDEO / Interviu cu Traian Băsescu, despre alegerile europarlamentare, politicieni și justiție: „La Guvernul Dăncilă e neputință intelectuală, miniștrii au un IQ sub media populației”

 

Close
Închide
  Close