Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Mihai Gruia Sandu, cu nervii întinși la maximum pe platouri! A filmat o zi întreagă aceeași scenă!

Mihai Gruia Sandu, cunoscut de toată lumea drept “Arlechino”, după numele personajului interpretat cu 26 de ani în urmă, este un actor cu experiență, care nu își permite să greșească pe platourile de filmare. Cu toate acestea, la un moment dat, reputatul actor a fost protagonistul unor peripeții neprevăzute, din cauza unui cal.

De Andreea Romaniuc Archip,

Mihai Gruia Sandu este unul dintre personajele favorite ale publicului din serialul „Sacrificiul” de la Antena 1. Actorul interpretează un afacerist de etnie romă și și-a însușit atât de bine rolul, încât nu a întâmpinat dificultăți la filmări. „Cred că mai mult de jumătate dintre scene au ieșit din prima, ceea ce se întâmplă foarte rar”, ne-a spus el.

Cu această ocazie, și-a amintit de o peliculă a lui Nae Caranfil (n.r. – „Restul e tăcere”),  când profesionalismul lui nu a fost de ajuns pentru ca o anumită secvență să nu aibă nevoie de repetiții… fără număr. „Am tras o scenă de o zi întreagă, din cauza unui cal. Am stat pe scena aceea, care era o chestie simplă, adică ieșeam pe ușă, mă suiam în trăsură și spuneam: Birjar, Café des Artistes. Nimeni nu s-a gândit că acel cal pleca în momentul în care cineva spunea „acțiune”. Ori, la cuvântul „acțiune”, eu trebuia să ies din clădire, să mă sui în trăsură și pe urmă să plece, iar calul pleca”, ne-a povestit Mihai Gruia Sandu.

 Calul nu a respectat scenariul!

Deși există scene la care se trag mai multe duble, iată că secvența respectivă nu ieșea sub nici o formă, întrucât calul nu respecta scenariul. Într-un final, cineva din echipa de filmare și-a dat seama ce se întâmpla, de fapt. Doar că tensiunea ajunsese la cote înalte, întrucât toată lumea își pierduse răbdarea. „Și am făcut chestia asta de vreo 8 sau 10 ori, se schimbase între timp lumina, se schimbase nivelul nervilor echipei și, la un moment dat, cineva s-a prins. „Deci nu mai spuneți „acțiune”, pentru că el pleacă, el asta știe». Să faci aceeași chestie, care nu e atât de complicată, deja te umple de nervi. Nu mai poți, nu mai vrei!”, ne-a povestit actorul.

Citeşte şi:

Patru copii au murit la Timișoara, după ce locuința lor a luat foc. Mesajul dureros al mamei

„Medicii nu ne mai primesc, de teama consecințelor”, spun reprezentanții KRKA. „Mai multe companii Big Pharma sunt foarte îngrijorate”

Reacție dură a șefei Casei de Sănătate în cazul medicilor mituiți de companiile pharma: „S-a pervertit actul medical! E timpul ca pacienții să nu fie ai medicilor, ci ai spitalelor”

RECOMANDĂRI
Ioana Simion și Ilie Năstase s-au căsătorit religios în mare secret. „Am pus condiții!”. Primele imagini
GSP.RO
Ioana Simion și Ilie Năstase s-au căsătorit religios în mare secret. „Am pus condiții!”. Primele imagini
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
Close
Închide
  Close