Mergi direct la conținut »
FOTO | Mihai Morar şi soţia lui au fost naşi de botez în Maramureș
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

FOTO | Mihai Morar şi soţia lui au fost naşi de botez în Maramureș

Prezentatorul Tv Mihai Morar și soția lui, Gabriela, au fost nași de botez pentru un băiețel care a primit numele de Ivan Gabriel. 

Mihai Morar a postat pe contul de Instagram două imagini de la fericitul eveniment. Botezul a avut loc în  Târgu Lăpuș, Maramureș.

„În Maramureș, în Țara Lăpușului, s-a mai născut un centru al Universului. Să-l sprijini cu bine și frumos, Ivan Gabriel! Și, tot de aici, din Țara Dorului, vă trimit niște versuri populare, care restabilesc ordinea simplă a acestei lumi complicate:

Cel mai sfânt lucru din lume

Până-n ceasu ce-i muri

Să dai viață, să pui nume

Să trudești pentru copii”, a scris prezentatorul Tv pe contul de socializare.

Gabriela Morar a purtat o ie din zona Maramureşului la care a asortat o fustă neagră, iar pe cap a purtat o coroniţă din flori. Mihai a fost îmbrăcat și el în straie populare, alegând o ie albă şi o pereche de pantaloni negri.

În toamna anului 2016, la 10 ani de la căsătorie, Mihai Morar şi Gabriela au mers în faţa altarului pentru a-şi reînnoi jurămintele în faţa lui Dumnezeu. Fire foarte discretă, Gabriela Morar s-a ţinut departe de lumea mondenă şi şi-a dedicat tot timpul celor două fete, Mara şi Cezara.

Un moroșan și moroșanca lui vă țucă din Țara Lăpușului. #familiaMorar

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar) on


VIDEO EXCLUSIV. Dalida din «Las Fierbinți» a fost angajata soțului ei și spune că nu visa, pe vremea aceea, la o relație cu el «Era șeful meu. Era domnul Laurențiu»


 

 

Close
Închide
  Close