Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihai Trăistariu, pentru prima dată pe tocuri. Experiență inedită pentru artist | FOTO

Mihai Trăistariu, pentru prima dată pe tocuri. Experiență inedită pentru artist | FOTO

Mihai Trăistariu încalță pentru prima dată pantofii cu toc sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, când se transformă în celebra soprană Maria Callas. “Până să intru pe scenă, am mers în culise vreo două ore încontinuu cu acei pantofi cu toc cui, de 8 centimetri. Trebuia să merg încet, ca să nu mă dezechilibrez și să cad. Într-un final, am reușit să mă descurc destul de bine”, spune Mihai Trăistariu. Lentilele de contact i-au făcut însă oareșce probleme. “Le suport destul de greu. De aceea, în cele 14 ore cât am stat cu lentilele de contact, a trebuit să îmi pun picături în ochi din oră în oră”, adaugă el.

De Dana Aramă,


Mihai Trăistariu a pregătit cu multă atenție acest personaj de la show-u „Te cunosc de undeva”. A repetat zi de zi, de dimineață până seara, atât acasă, cât și la Academia de Muzică pe care o deține la Constanța. Ba chiar, spune el, a luat lecții de la o soprană din Constanța.

 


Citește și: VIDEO / Anda Adam a avut o copilărie… sălbatică: „Făceam varză salteaua părinților!”


 

Close
Închide
  Close