Mergi direct la conținut »
Mihai Trăistariu șochează din nou. Ce decizie a luat artistul. „Motivul meu e simplu”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihai Trăistariu șochează din nou. Ce decizie a luat artistul. „Motivul meu e simplu”

Mihai Trăistariu șochează din nou. Ce decizie a luat artistul. „Motivul meu e simplu”

Mihai Trăistariu a postat un mesaj pe contul de socializare, în care își anunță prietenii virtuali ce decizie importantă a luat. Artistul este foarte încântat de idee și recunoaște că se simte foarte bine.

„Prima zi fără carne. Aseară m-am hotărât să devin vegetarian. Pentru a două oară în viață. Ziua de azi a decurs normal. Două ouă fierte dimineață și o cafea. La prânz am mâncat în fugă, la mall în București: fasole, salată de varză, salată de vinete, pâine, prăjitură, apa plată. Seara, pe la 19.00: brânză cu mămăligă și smântâna, cartofi gratinați, clătite cu dulceață, suc. Ce ușor e! Ce atâta carne? Motivul meu e simplu și are strictă legătură cu ființele vii și cu dreptul lor la viață. Atât. Vorba Irinei Loghin:”da’ ce ?! … eu mănânc cadavre ?”. #vegetarian #sănătate #tinerețe #frumusețe. Tot ce am de făcut acum e să-mi calculez cu precizie necesarul de vitamine și minerale și să suplinesc acel B12 care nu prea iese la socoteală, ca să nu am carențe. Simplu ca bună ziua”, a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.

Mihai Trăistariu a anunțat, la începutul acestui an, că a decis să se retragă din concursul Eurovision România 2019. Artistul a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care spune că a luat această decizie deoarece nu are încredere în „obiectivitatea” organizatorilor.

Citește și

EXCLUSIV. Un om de afaceri neamț, simpatizant #rezist, și un arhitect acuză cea mai reputată revistă de business din Germania că a inventat citate într-un articol dur la adresa României!

Close
Închide
  Close