Mergi direct la conținut »
Milionarul Hector Bitar, faţă în faţă cu Irina Cristescu, la Tribunal. Cei doi îşi dispută custodia fetiţei lor: "Îmi e foarte dor de fetiţa mea"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Milionarul Hector Bitar, faţă în faţă cu Irina Cristescu, la Tribunal. Cei doi îşi dispută custodia fetiţei lor: "Îmi e foarte dor de fetiţa mea"

Milionarul Hector Bitar, faţă în faţă cu Irina Cristescu, la Tribunal. Cei doi îşi dispută custodia fetiţei lor: „Îmi e foarte dor de fetiţa mea”

Milionarul Hector Bitar, fostul soţ al Irinei Cristescu, a venit în România pentru a se judeca cu aceasta pentru custodia fetiţei lor.

De Clara Vacaru,

Lupta pentru fetiţa pe care Irina Cristescu o are cu milionarul Hector Bitar devine din ce în ce mai aprigă.

Tatăl micuţei Alessia Miroslava a venit recent în România, iar vineri a fost prezent la Tribunal, unde s-a întâlnit pentru prima dată cu fosta soţie, de la izbucnirea acestui scandal.

irina2-1

„Încerc să rezolv acest sechestru al fiicei mele. Sper va România să respecte tratatele internaţionale şi ca justiţia să îşi facă treaba. Ultima dată mi-am văzut fetiţa în august 2014. Tot timpul am căutat în presă fotografii cu fiica mea, pentru că Irina a refuzat să-mi trimită. Acest proces nu este de custodie, nu este vorba că vreau să o despart pe fiica mea de Irina, de mama ei, este vorba de întoarcerea fiicei mele în ţara ei natală. Toate aceste lucruri nu sunt făcute de Irina, ci de mama ei, ea este şefa. Azi am încercat să o salut pe Irina, dar ea s-a întors cu spatele. Îmi e foarte dor de fetiţa mea, în ultimii doi ani ea a fost scopul meu de a trăi. O rog pe Irina să o rog să mă lase să îmi văd fiica”, a declarat Hector Bitar, la ieşirea de la Tribunal. Milionarul a negat ferm faptul că şi-ar ameninţat la lovit fosta soţie, spunând că aceste acuzaţii sunt inventat de tânără şi de avocatul ei, pentru a-i găsi lui o vină.

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP
Recomandări

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP

 

Irina Cristescu spune că a fost maltratată de soţ

Cosmarul familiei Cristescu, o familie respectabila din Romania, a inceput la scurt timp dupa nasterea, la New York, in ianuarie 2014, a Alessiei. Tatal ei, Hector Bitar de la Pena, care face parte dintr-o familie influenta din Mexic, s-ar fi aratat complet indiferent fata de copil si de sotia sa, pe care le-a abandonat in SUA, sustin avocatii femeii. Incercand sa-si salveze casnicia, Irina a plecat in Mexic impreuna cu fiica sa avand vize turistice, unde a petrecut cinci saptamani cu sotul sau. In aceasta perioada, situatia s-a complicat, Bitar manifestandu-se violent fata de sotie si copil, pe care le-a agresat fizic si psihic in repetate randuri, pe fondul consumului de alcool si de droguri. Irina a decis să vină în România, împreună cu fetiţa, fără acordul lui Hector Bitar, iar de atunci acesta a acuzat-o de răpire internaţională.

Judecătorii au decis ca fetiţa să meargă la tată

Irina Cristescu este hotărâtă să facă toate demersurile în instanţă pentru ca Alessia să rămână alături de ea, în România, dupa ce Tribunalul Bucuresti a dat, anul acesta, o decizie halucinanta si fara precedent: copilul va avea domiciliul in Mexic, acolo unde s-a născut, alături de tatăl lui.

 

Close
Închide
  Close