Mergi direct la conținut »
Mircea Badea, atac dur la adresa lui Oreste. “Deserveşte cu tupeu mafioţii din Deltă”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mircea Badea, atac dur la adresa lui Oreste. “Deserveşte cu tupeu mafioţii din Deltă”

Mircea Badea, atac dur la adresa lui Oreste. “Deserveşte cu tupeu mafioţii din Deltă”

Mircea Badea l-a atacat din noi pe Oreste. Reacția prezentatorului Antena 3 vine după scandalul izbucnit la Realitatea TV, unde Oreste a primit interzis la orice emisiune a televiziunii.

Oreste era un invitat obişnuit în emisiunea lui Rareş Bogdan, iar Mircea Badea a răbufnit. Acesta a strecurat un atac violent la adresa lui Oreste într-o postare pe contul de socializare.

”Viermele în putrefacţie de la Voma Veche, care deserveşte cu tupeu mafioţii din Deltă, va ajunge la puşcărie”, a notat Badea, trimiterea la Oreste fiind evidentă.  De altfel, în urmă cu doar câteva luni, Oreste l-a făcut preaf pe Mircea Badea.

„Dragul meu strigoi Mircea Badea… Te-am ignorat o vreme, dar delirul narcotic în care te situezi de câteva zile,ma obliga sa-ți reamintesc suma eșecurilor tale absolute din ultimii 14 ani… iti mărturisesc cu toată deferența unui păcătos față de o scursura ca m-a starnit reacția ta la prima poza…și pentru ca ai ajuns vizitat de Dementorul care îți fura fericirea (uita-te la tine, poza a doua) încerc sa te trezesc la realitate înainte sa mori intoxicat cu propriul venin (…)”, este o parte din mesajul transmis de Oreste atunci.

Citește și

Peste 36.000 de fapte de violență în familie într-un an. La Spitalul Universitar

de Urgență București a fost deschis un centru pentru victimele violenței domestice

 

Close
Închide
  Close