MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 23:52

Mirel Drăgan de la Exatlon a dezvăluit cui i-a trimis inimioare pe tot parcursul competiției: O iubesc mai mult decât orice pe lume

Distribuie

Luptătorul de Kempo a reușit să surprindă de mai multe ori telespectatorii cu gesturile tandre pe care le-a făcut în timpul concursului, de fiecare dată când obținea un punct pentru echipa lui. 

După mai multe săptămâni în care fanii s-au întrebat cui sunt adresate semnele de dragoste făcute de sportiv, Mirel Drăgan a spus totul în seara în care a ajuns pe aeroportul din România.

„Inimioara este semnul meu şi al Izabelei. Am stabilit de dinainte, este felul nostru de a ne comunica sentimentele. O iubesc mai mult decât orice pe lume şi voiam să ştie că mă gândesc tot timpul la ea.

Nu cred că a trecut o oră, cât am stat în Republica Dominicană, la Exatlon, în care să nu mă gândesc la ea”, a declarat Mirel Drăgan, potrivit Wowbiz.ro.

Isabella este fiica de șase ani a multiplului campion mondial. Mirel Drăgan s-a retras din Exalton după ce a suferit mai multe accidentări.

FOTO wowbiz.ro


VIDEO/ Gestul emoționant făcut de Eva, fiica lui Cătălin Măruță și a Andrei: „Am întrebat-o de ce vrea să facem poză”


 

 

Citește mai multe despre mirel dragan, concurs și exalton pe Libertatea.

Comentarii