MENIU CAUTĂ
21 Oct. 2013 19:43

Mirela Huidu, mama «cârcotaşului» Şerban, face primele declaraţii: «Mulţi ani am mascat durerea din sufletul meu»

Distribuie

Când, astă-vară, o ţară întreagă i-a văzut pe patul de spital, însângeraţi, cu capetele sparte şi tăiaţi cu cioburile unei halbe de bere de un fost jandarm beat, lumea şi-a spus, probabil, că dacă atunci nu au murit împreună, nimic nu-i mai poate despărţi pe părinţii “cârcotaşului” Şerban Huidu.
Ceva mai târziu însă, femeia a depus la Judecătoria Sectorului 4 cererea de divorţ care a surprins pe toată lumea. Mama vitregă a realizatorului de televiziune a încercat să treacă cu discreţie peste acest moment greu din viaţa sa de cuplu şi a preferat să nu comenteze în nici un fel decizia de a se despărţi de tatăl lui Şerban. Acum, la aproape o lună de la momentul în care şi-a exprimat public dorinţa de a divorţa, Mirela face, în premieră, declaraţii.

Nu s-au certat de la bani

Din respect pentru Şerban, Vlad, dar şi pentru copiii mei (n.r. – Matei şi Alexandru) nu am făcut nici o declaraţie legată de divorţul meu, de motivele care m-au făcut să mă despart de Florin Huidu. O să spun doar că mulţi ani am mascat durerea din sufletul meu… Dar nu de la bani erau problemele majore… Sunt multe şi dureroase urme şi nu aş vrea să vorbesc despre ele… Până la urmă, nu eu am inventat divorţul, despărţirea. Nu sunt nici prima şi nici ultima femeie care se desparte de soţul ei. Eu sunt «nimeni» în ţara asta şi nu cred că ar interesa pe cineva de ce mă despart eu', ne-a spus, în exclusivitate, Mirela.

Părinţii lui Şerban Huidu au împreună o terasă în Bucureşti


Chiar dacă un eventual divorţ le bate la uşă, Mirela şi Florin, părinţii cârcotaşului' Şerban Huidu, îşi văd de viaţa lor şi se ocupă, împreună, de bunul mers al unei terase- restaurant pe care o au în Capitală. De altfel, vara aceasta, ambii au văzut moartea cu ochii chiar pe terasa lor, unde un fost jandarm băut şi-a ieşit din minţi şi i-a atacat cu o violenţă rar întâlnită. Amândoi au ajuns la spital cu răni foarte grave la cap şi la faţă provocate de loviturile încasate cu o halbă de bere.

Iată-i pe cei 4 copii ai soţilor Huidu!


Cei doi soți au patru băieţi, însă nici unul făcut împreună. Şerban şi Vlad provin din prima căsătorie a lui Florin Huidu, iar Matei şi Alexandru, din cea a Mirelei.

Prima lui nevastă a murit în acest an

Pentru tatăl cârcotaşului' Şerban Huidu, despărţirea de Mirela ar fi al doilea divorţ. Bărbatul a mai fost căsătorit cu Sabina Daniela Ghencea (foto), o fostă cercetătoare în domeniul chimiei alimentare. Mama lui Şerban şi a lui Vlad s-a stins din viaţă la începutul lunii august, la vârsta de 58 de ani, pe patul unui spital din Viena. Cârcotaşul' Şerban cumpărase chiar o casă la Viena, pentru ca mama sa să evite, pe cât posibil, naveta între Austria şi România, locuinţă pe care femeia să o folosească pe perioada tratamentelor.

Comentarii