Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Mirela Vaida a dat jos 5 kg la repetițiile pentru “Mamma Mia”. Munca e cea mai bună cură de slăbire!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/Mirela Vaida a dat jos 5 kg la repetițiile pentru “Mamma Mia”. Munca e cea mai bună cură de slăbire!

EXCLUSIV/Mirela Vaida a dat jos 5 kg la repetițiile pentru “Mamma Mia”. Munca e cea mai bună cură de slăbire!

Mirela Vaida a slăbit 5 kg la repetițiile pentru Mamma Mia, unul dintre cele mai așteptate spectacole ale verii. Ea s-a pregătit obsesiv pentru ca rolul Donnei să-i iasă perfect, sacrificându-și weekendurile și reducând, de nevoie, timpul petrecut alături de copiii ei, Carla și Vladimir. Premiera musicalului care a făcut furori peste tot în lume și care în varianta românească a adunat în distribuție multe vedete - Mirela Vaida, Loredana Groza, Ecaterina Ladin, Horia Brenciu, Aurelian Temișan sau Cornel Ilie de la Vunk - va avea loc peste câteva zile, la Sala Palatului din București.

De Ana Maria Marinescu,

“Este provocator și obositor în același timp. Nu am avut sâmbete, nici duminici, nici seri libere. Muncesc câte 12-14 ore pe zi. Nu e deloc ușor, pentru că am o emisiune zilnică, live, «Totul pentru dragoste», și trebuie să mă deconectez, să fiu alături de oamenii care nu întotdeauna au povești fericite. Mai sunt câteva zile până la premieră și am foarte multe emoții, e foarte multă muncă, sunt multe repetiții. Este un proiect grandios și ca punere în scenă, și ca joc. E foarte multă încărcătură, mai ales când ai rolul principal. Și, ca înainte de fiecare premieră, din cauza emoțiilor, ți se pare că nimic nu e gata, nimic nu e bine. Cred că ăsta este stresul oricărui artist înainte de a da naștere unui rol pe care l-a muncit până la sânge. Promit că va fi un spectacol care-i va face cu adevărat fericiți pe cei care vin. Eu sunt foarte fericită că fac parte din acest musical”, ne-a mărturisit vedeta de la Antena 1.

Mirela Vaida a slăbit 5 kg la repetițiile pentru Mamma Mia”. “Mulțumesc coregrafului și regizorului”

Cel mai mare of al Mirelei, în această perioadă, este că nu poate sta cu copiii, iar cea mai mare bucurie, că ritmul drăcesc de lucru a făcut-o să dea jos câteva kilograme de care altfel nu ar fi reușit să scape!

“De când fac parte din acest proiect am reușit o performanță pe care nu am reușit-o de mulți ani: am slăbit 4-5 kilograme, lucru care înainte îmi era imposibil în timp așa scurt. Așadar, mulțumesc coregrafului Violeta Dincă și regizorului Răzvan Dincă, amândoi au scos untul din mine, atât fizic cât și emoțional”, a mai spus Mirela.


Răzvan și Dani nu vor mai prezenta emisiunea “X Factor”. Decizia neașteptată luată de echipă

Close
Închide
  Close