Mergi direct la conținut »
Miriam, jurnalista bolnavă de cancer, tratată în ultimul hal în spitalul din Germania. Imagini șocante cu fosta prezentatoare tv
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Miriam, jurnalista bolnavă de cancer, tratată în ultimul hal în spitalul din Germania. Imagini șocante cu fosta prezentatoare tv

Miriam, jurnalista bolnavă de cancer, tratată în ultimul hal în spitalul din Germania. Fosta prezentatoare tv a postat pe contul de socializare mai multe imagini în care apare dormind pe scaunele din spital, acolo unde a mers să se trateze.

De Livia Lixandru,

Fotografiile cu Eugenia Soare au creat o adevărată revoltă în mediul virtuali. Cei care o cunosc au încurajat-o și i-au urat multă sănătate.

Miriam, jurnalista bolnavă de cancer, tratată în ultimul hal în spitalul din Germania

Jurnalista a postat pe pagina sa de Facebook imaginile, lăsând un mesaj dureros, prin care se resemnează de ceea ce s-a întâmplat acolo și nu vrea să mai audă de sistemul lor medical, unde a fost tratată precum un câine.

“ȘASE ore la camera de garda si inca nu am terminat!!! Unor “duamne”, stiu ele care, le era teama ca am sa ma tolanesc pe sezlong, pe plaja din Havana, pe banii “fraierilor”.
“Duamnelor” va doresc cu toata fiinta mea, tot ceea ce mi se intampla azi mie… adica sa vizitati minunatul oras Hamburg!”,  este primul mesaj scris de jurnalistă pe contul de Facebook.

„Minunatul sistem medical german m-a ținut pe hol 7 ore, în condițiile în care le-am spus că am cancer și o temperatură de 39 de grade. Sper că până la moarte să nu mai ajung vreodată în Germania. Nu mai vreau nici limba să o aud, nici calmul lor să-l mai văd, vreau să uit că am trecut vreodată pe aici. Am stat de la ora 15,48 până la 23,10 la ușa camerei de gardă la urgențe, cu febră 39, rugându-ma de ei să-mi facă un antitermic inravenos. Am zăcut ca un câine cu perfuzia în vena pe holul spitalului, nemâncată și leșinată de oboseală”, a  mai scris jurnalista.

Scrisoarea publicată de  jurnalista Miriam pentru ministrul Sănătății a stârnit reacții neașteptate în rândul internauților și este scrisă de o femeie în vârstă de 54 de ani, grav bolnavă. 

Citește și

Mașini confiscate de ANAF, scoase la licitație. Ce autoturisme poți cumpăra cu 1.000 de lei

O femeie a aflat că are cancer după ce câinele ei a fost diagnosticat cu aceeași boală gravă

 

Close
Închide
  Close