MENIU CAUTĂ
16 Mai. 2012 08:11 , de Simona Josan

Misterul dispariției Andreei Liptak de la jurnalul PRO TV, rezolvat? Află care este motivul pentru care prezentatoarea a părăsit pupitrul știrilor!

Distribuie

Potrivit ziarului ”Ring”, care citează surse din cadrul firmei de produse antiîmbătrânire pentru care lucrează Andreea şi soţul ei, Răzvan Spiridon, vedeta ar fi fost înlăturată de la pupitrul știrilor din cauza faptului era implicatăîn această afacere de tip piramidal, în cadrul căreia se folosea de statutul de vedetă pentru a atrage clienți.
Conform sursei, oamenii erau sunaţi insistent şi primeau sms-uri în care li se spunea că însăși Andreea Liptak vrea să îi cunoască personal pentru a le prezenta şi ea beneficiile acestei afaceri. În plus, acestora li se promiteau câștiguri de câteva mii de euro într-un timp foarte scurt.
Într-o astfel de afacere se pare că ar fi fost implicat și gimnastul Marian Drăgulescu. Într-o declarație pentru ziarul ”Ring”, acesta susține totuși că, faptul că este o persoană publică nu i-a adus câștiguri prea mari.
„Eu m-am retras din această afacere pentru că n-am mai avut timp liber. Am cumpărat la început pachetul cu produse pe care le-am consumat eu şi care sunt bune, dar n-am câştigat niciun ban de pe urma acestei afaceri”, a declarat, pentru „Ring”, Marian Drăgulescu.
La rândul lor, reprezentanții PRO TV au precizat că Andreea, înlocuită cu Andreea Marinescu și Lavinia Petrea, care vor prezenta alternativ știrile alături de Mihai Dedu, nu va părăsi trustul, ci va fi implicată în alte proiecte ale postului.

Citește mai multe despre Andreea Liptak pe Libertatea.

Comentarii