MENIU CAUTĂ
31 Mar. 2018 14:10

Modul inedit în care a fost cerută în căsătorie Dana Nălbaru. „La cinci zile după ce vorbiserăm în trafic”

Distribuie

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul autohton. Artista a fost cerută de soție de actor în cel mai inediat mod.

Cântăreața Dana Nălbaru este căsătorită și formează o familie fercită alături de actorul Dragoș Bucur, care este bolnav de diabet. Cei doi au împreună trei copii, doi biologici și al treilea, o fetiță, pe care Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au înfiat-o recent.

Deși au numeroși admiratori, puțini sunt cei care știu în ce mod inediat a fost ceută Dana Nălbaru în căsătorie de Dragoș Bucur.

 „E o poveste foarte ciudată. Am dat o probă pentru „Băieți buni”, chiar de ziua mea. Eu n-am luat, el a jucat în „Băieți buni”, și după 4 luni ne-am întâlnit în trafic, la Victoriei… Iar după aceea, imediat, am obținut amândoi rolul la „După ea”, și am jucat împreună. și împreună am rămas. Asta e povestea, pe foarte scurt”, povestea Dana Nălbaru, fosta componentă a trpei Hi-Q, într-un interviu pentr revista Tango.

 „Eram în mașină, ploua, și el mi-a zis: „Aș putea s-o fac chiar acum”… și se referea la căsătorie. Era la doar cinci zile după ce vorbiserăm atunci, în trafic. Iar eu am înțeles ce vrea el să spună, pentru că suntem foarte telepatici. Și am zis: „si eu!”.
 Eu, din momentul în care l-am văzut pe Dragoș la casting, am știut că el este alesul. Deși nu l-am mai văzut, după aceea, luni de zile. Nu pot să explic de ce. Și nici nu știam cine este, dar el știa cine sunt. Iar după aceea, pe măsură ce l-am cunoscut, și am aflat povestea vieții lui, iar el a aflat povestea vieții mele, ne-am dat seama că avem atât de multe lucruri în comun, încât era imposibil să nu fim destinați unul celuilalt. Suntem diferiți, bineînțeles, prin natura faptului că eu sunt femeie și el este bărbat, dar avem extrem de multe lucruri în comun…”, adăuga ea.

Dragoș Bucur mărturisea și el că, la început, a fost atras de fizicul celei care avea să-i devină soție.

 „Probabil aș fi văzut-o pe stradă, aș fi zis „Buăa!” și aș fi mers mai departe. N-am apucat s-o cunosc mai întâi pe Dana că om, și abia apoi ca apariție. Recunosc, inițial m-a atras la ea felul în care arăta. Că după aia am stat de vorbă și am văzut că-mi place de ea și din alte puncte de vedere e altă discuție”, afirma Dragoș Bucur.


Citește și: INTERVIU/Andrian Candu, președintele Parlamentului din Republica Moldova: ,,Vrem să știm clar ce avem de făcut pentru a ajunge membri UE”/VIDEO


 

Citește mai multe despre Dragoş Bucur și cerere in casatorie pe Libertatea.

Comentarii