Mergi direct la conținut »
Momente tensionate între Liviu Vârciu și nea Marin. "N-a vorbit cu mine o săptămână"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Momente tensionate între Liviu Vârciu și nea Marin. "N-a vorbit cu mine o săptămână"

Momente tensionate între Liviu Vârciu și nea Marin. „N-a vorbit cu mine o săptămână”

Liviu Vârciu are o relație extrem de apropiată cu coregraful Nea Marin. Cu toate acestea, artistul a mărturisit că între ei au existat și momente tensionate.

De Dana Aramă,

 

Liviu Vârciu și Nea Marin au participat la numeroase emisiuni împreună, însă pe cei doi îi leagă o relație de prietenie și dincolo de camerele de filmat. În ciuda relației apropiate pe care o au, Liviu Vârciu a mărturisit că au existat momente în care el și Nea Marin nu și-au vorbit.

„E vorba de familie. Profesional, prima palmă am luat-o de la el acum 9 ani. Nu m-am obișnuit, dar îl iubesc și nu am cum să stau supărat pe el.

Am fost într-o emisiune supărați, n-a vorbit cu mine o săptămână. Aveam impresia că nu aveam o mână, un picior, mă simțeam trist ca și cum mă părăsise iubirea vieții.

L-am pupat pe gură și cred că i-a plăcut că după ne-am împăcat”, a declarat Liviu Vârciu pentru emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars.

La aceeași emisiune, Liviu Vârciu a vorbit și despre relația cu Pepe.

„Am ieșit din relația cu Pepe, m-a consumat foarte tare, nu ne-am potrivit. Noul meu prieten este Andrei (n.r. Ștefănescu), îl iubesc așa cum este pentru că e al meu. Mă iubește și mă trezește dimineața frumos. Singurul om pe care nu l-am văzut nervos”, a afirmat artistul.


Citește și:

Poveștile morților de sub autostrăzi. O zi pe un șantier arheologic de pe traseul unei mari lucrări de infrastructură sau cum dispare lent arheologia românească

Close
Închide
  Close