Mergi direct la conținut »
Momentul de cumpănă din viața Simonei Pătruleasa. A fost la un pas de moarte
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Momentul de cumpănă din viața Simonei Pătruleasa. A fost la un pas de moarte

Momentul de cumpănă din viața Simonei Pătruleasa. A fost la un pas de moarte

Simona Pătruleasa a fost la un pas de moarte în urmă cu ani. A fost unul dintre momentele de cumpănă din viața știristei.

De Dana Aramă,

Prezentatoarea de televiziune Simona Pătruleasa a avut parte de un accident teribil, care a marcat-o.

Vedeta a povestit despre momentul de cumpănă din viața ei într-un interviu pe care l-a acordat pentru csid.ro.

Simona Pătruleasa a se afla într-un autobuz care a intrat în plin într-o altă mașină.

„Da, şi a fost un moment teribil. Eram în primii ani în sistemul de învăţămant. Autobuzul în care mă aflam în drum spre casă mergea cu viteză şi, într-o curbă, a intrat în plin într-o altă maşină care venea din sens opus. Am avut o presimţire că se va întâmpla ceva rău şi mă ţineam cât puteam de tare de scanul din faţa mea. Impactul a fost devastator. Un om a murit, altul a rămas infirm. Dumnezeu a avut grijă de mine atunci, dar o săptămână nu am avut curaj să urc în autobuz pentru a merge la serviciu”, a povestit vedeta.

Prezentatoarea de televiziune a făcut și câteva dezvăluiri despre viața ei.

„La 20 de ani am venit în Bucureşti si m-a marcat această mutare, pentru că nu credeam că o să mă obişnuiesc cu acest oraş, mi se părea aglomerat şi cu un trafic infernal. La 30 de ani viaţa mea s-a schimbat radical în urma unui interviu care m-a propulsat pentru prima dată în postura de prezentator TV. La 40 de ani eram deja mămică, iar de atunci trăiesc cele mai frumoase momente!  Chiar dacă fac 44 de ani spre finalul anului, mă bucur de tot ce mi-a dat Dumnezeu, pentru că mi-a oferit mai mult decât aş fi sperat”, a declarat ea.

Simona Pătruleasa este căsătorită cu Sabin Ivanof. Prezentatoarea TV este mama unei fetiță superbe, care se numește Ingrid.


Citește și: Cristi Minculescu nu mai are voie să folosească numele Iris. Artistul a pierdut procesul cu foștii colegi | VIDEO


 

Close
Închide
  Close