Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Monica Anghel a luat o decizie radicală după ce a slăbit zeci de kilograme. „Mi-a zis că nu se poate”

Monica Anghel s-a schimbat total în ultimul an. A slăbit zeci de kilograme, și-a schimbat stilul vestimentar, iar acum a luat o hotărâre importantă.

De Livia Lixandru,

„Trebuie să muncesc din ce în ce mai mult la sală. N-am nici un tatuaj, am vrut un tatuaj, dar mi s-a spus că nu se poate. Voiam un cal, pe abdomen și aripile să meargă pe spate și să se transforme în palme și să țină chipul lui Aviv.

Mi-a zis că nu se poate pentru că spatele se mișcă și se deformează și desenul. Atunci trebuie să îmi vină altă idee. Câinii nu pot să-i tatuez, că am mulți, trebuie un tablou cu toți.

Important este ca atunci când mă uit în oglindă să îmi placă ceea ce văd”, a spus Monica Anghel, la Răi Da’ Buni, potrivit Spynews.

Monica vrea să scrie o carte despre cum a slăbit 30 de kilograme

Monica Anghel a obținut dimensiuni de invidiat, după ce a topit peste 30 kilograme și a reușit să se mențină în timp.

Pentru că o serie de firme producătoare de pastile de slăbit au început să-i folosească abuziv imaginea, cântăreața vrea să scrie o carte despre dieta ei, din care să reiasă clar că nu a luat pastile.

Cântăreața a refuzat să își taie stomacul și să apeleze la produse-minune care promiteau să o slăbească peste noapte.

A preferat să piardă treptat kilogramele în plus, astfel încât să nu își supună organismul la vreun șoc, adoptând o dietă săracă în calorii.

Close
Închide
  Close