MENIU CAUTĂ
18 Mai. 2017 10:56

Monica Bellucci, sărut pasional pe scena Festivalului de Film de la Cannes | FOTO

Distribuie

Monica Belluci a fost una dintre prezențele spectaculoase de la Festivalul de Film de la Cannes. Actrița în vârstă de 52 de ani nu a avut doar o apariție impecabilă, ci a oferit și momente de neuitat celor prezenți.

Monica Bellucci a ales să poarte o ținută vaporoasă neagră, cu trenă, a casei Dior. Considerată una dintre cele mai frumoase actrițe, fosta fată Bond a oferit un adevărat spectacol pe scena Festivalului de Film de la Cannes.

Actrița le-a arătat celor prezenți cât de pasională poate să fie, după s-a sărutat cu Alex Lutz, un comic francez cunoscut.

Totodată, cei doi au dansat pe melodia 'Un año de amor', folosită în pelicula 'Tocuri înalte/ Tacones lejanos'. Totul a fost desigur pentru deliciul celor prezenți în sală.

Festivalul de Film de la Cannes a început ieri seară, iar pe 28 mai vor fi anunțați câștigătorii. În total, șaizeci de filme din 36 de ţări au fost incluse în culisele selecţiei naţionale, iar 19 lungmetraje se află în competiţia pentru Palme d’Or.

Timp de 11 zile, atenția se va îndrepta astfel către sudul Franței, unde au început deja să-și facă apariția vedete internaționale. Totodată, prima zi a adus și primul scandal din cadrul festivalului.

În plus, ținutele extravagante de pe covorul roșu nu au lipsit. Bella Hadid chiar și-a arătat lenjeria intimă, atunci când a făcut câțiva pași.

Citește și:

Comentarii