MENIU CAUTĂ
18 Mai. 2017 09:01

Bella Hadid și-a arătat lenjeria intimă pe covorul roșu de la Cannes. Emily Ratajkowski, ținută provocatoare | FOTO ÎN ARTICOL

Distribuie

Festivalul de film de la Cannes este unul dintre cele mai așteptate evenimente pentru starurile de la Hollywood, precum și pentru modelele internaționale. Anul acesta, la deschiderea evenimentului, Bella Hadid și Emily Ratajkowski au fost printre vedetele prezente pe covorul roșu. Cele două au avut ținute similare.

Bella Hadid este cunoscută pentru aparițiile ei extrem de provocatoare. Supermodelul și-a făcut apariția pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes într-o ținută îndrăzneață, care a lăsat mai mult la vedere decât poate că și-ar fi dorit.

Mai precis, la un moment dat, Bella Hadid și-a arătat lenjeria intimă pe covorul roșu, în fața fotografilor, care nu au ratat momentul.

Poate că modelul a vrut să egaleze apariția de anul trecut, atunci când rochia de culoare aleasă de ea nu prea a lăsat loc imaginației.

Prietena ei, Emily Ratjkowski a strălucit și ea pe covorul roșu, tot într-o rochie cu crăpătură adâncă, la deschiderea Festivalului de Film de la Cannes, ajuns la ediția cu numărul 70.

 

Citește și:

Citește mai multe despre Bella Hadid, Emily Ratajkowski și cannes film festival pe Libertatea.

Comentarii