MENIU CAUTĂ

Monica Gabor despre iubitul ei chinez, Mr. Pink: „Mi-a spus TE IUBESC de la a doua întâlnire”. Vezi cum s-au cunoscut!

Distribuie

Invitată în emisiunea CancanTV , fosta doamnă Columbeanu a povestit, în primul rând, despre iubitul ei chinez, dar a ţinut să aducă lămuriri şi în ceea ce-l priveşte pe Irinel.
Monica a mărturisit că s-a cunoscut cu Mr. Pink la un eveniment caritabil, unde chinezul a remarcat-o şi şi-a trimis asistenta personală să-i ceară numărul de telefon. Surprinzător, la a doua întâlnire, după ce i-a povestit despre problemele căsniciei ei, Mr. Pink a lăsat-o fără cuvinte, declarându-i: „Te iubesc”. Dacă iniţial nu l-a crezut, o dată cu dovezile de încredere şi generozitate pe care acesta i le-a dat, părerea ei s-a schimbat şi la puţin timp a ajuns să-l iubească nebuneşte. Ceea ce a determinat-o să-l aprecieze teribil de mult, a fost faptul că, în ciuda iubirii lui mărturisite, a sfătuit-o să se gândească bine la căsnicia din România şi la fetiţa ei, pentru că el pune mare accent pe familie.
Monica Gabor, în braţele lui Mr. Pink, în Beverly Hills! | EXCLUSIV!
Numai că Monica nu a mai putut acorda nici o şansă lui Irinel şi s-a aruncat cu capul înainte în proaspăta ei relaţie. „Ne iubim foarte mult şi avem multe planuri împreună. Dorim să ne petrecem toată viaţa împreună”, a spus cu seninătate fosta doamnă de la Izvorani. Monica a dezvăluit şi cum se alintă cei doi: ea îi spune „bebeluşul”, iar el îmi spune în chineză „iubita mea pentru totdeauna”.
Tot ea a povestit şi despre mult mediatizata verighetă de pe mâna iubitului ei, care este de fapt simbolul dragostei pentru ea, mai ales că o poartă doar în momentul în care ei nu sunt împreună. „El poartă o verighetă atunci când nu sunt eu cu el, pentru a ţine la depărtare adevăratele pericole”.
Chiar dacă nu locuiesc tot timpul împreună, din pricina afacerilor, dragostea dintre ei este foarte mare: „Sunt foarte fericită, cred în iubire, sunt o fire visătoare şi cred că iubirea durează pentru totdeauna”
 
 

Citește mai multe despre Monica Gabor pe Libertatea.

Comentarii