De Geo Berciu,

Nu ştim dacă este vorba despree o scăpare sau aşa îl alintă Ramona pe iubitul surorii ei, cert este însă că există şi alte indicii care să suţină ideea că Monica şi Mr. Pink s-au căsătorit.

Pe unul dintre site-urile care promovează afacerea lui „Mr. (domnul, n.r.) Pink”, Moni este numită „doamna (Mrs.,n.r.) Pink”. Este o titulatură cât se poate de oficială având în vedere că pe portal apar reclamele băuturilor şi ale altor produse ale companiei.

De altfel, chiar Monica Gabor, într-un interviu acordat la sfârşitul anului trecut, a dat un răspuns interesant la întrebarea dacă s-a căsătorit: „Este adevărat că suntem o famile. Familia nu reprezintă doar persoanele cu care ai legături de sânge, ci şi acelea care sunt dispuse să te ţină de mână atunci când eşti pe cale să te scufunzi. Atât eu, cât şi partenerul meu credem în instituţia căsătoriei, este cel mai mare angajament pe care îl pot lua doi oameni”.

Sunt împreună de doi ani

Monica Gabor a devenit iubita lui “Mr. Pink” în urmă cu doi ani, la scurt timp după divorţul său de Irinel Columbeanu. Cei doi şi-au schimbat domiciliul şi locuiesc într-unul dintre cele mai scumpe cartiere din Los Angeles. Recent, Moni a fost în China, alături de iubitul său.
Citeşte şi: MR. PINK, AŞA CUM NU L-AI MAI VĂZUT NICIODATĂ: E un SEX-SIMBOL! Vorbeşte PENTRU PRIMA DATĂ despre afacerile sale

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism