Mergi direct la conținut »
Monica Tatoiu, declarație surprinzătoare: ”Dacă nu ești pregătit de sacrificiu nu ar trebui să ai nici animale, nici copii”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Monica Tatoiu, declarație surprinzătoare: ”Dacă nu ești pregătit de sacrificiu nu ar trebui să ai nici animale, nici copii”

Monica Tatoiu, declarație surprinzătoare: ”Dacă nu ești pregătit de sacrificiu nu ar trebui să ai nici animale, nici copii”

Monica Tatoiu este o mare iubitoare de animale și vorbește despre această mare pasiune a ei, sâmbătă, de la ora 13:00, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, de la Antena Stars.

De Dana Aramă,

Femeia de afaceri are o curte impresionantă și o mulțime de viețuitoare în ea: păsări, broaște țetoase, o iguană, câini, pisici, ba chiar mărturisește că și-ar fi dorit și un cal la un moment dat, dar soțul ei a considerat că nu este o idee bună.
”Este un rai aici, este adevărat, dar ca orice rai și acesta este construit cu mult sacrificiu și cu multe rețineri. Animalele sunt ca și oamenii, unele sunt tandre, iubitoare și altele rele, agresive, egoiste. Ca și copiii noștri, care pot fi complet diferiți, deși sunt făcuți de aceiași părinți.

Nu vă luați animale dacă nu sunteți capabili să iubiți. Dacă nu ești pregătit de sacrificiu nu ar trebui să ai nici animale, nici copii”, spune Monica Tatoiu în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, de la postul de televiziune Antena Stars.


Citește și: EXCLUSIV/ Situație absurdă la Universitatea din București. Zeci de absolvenţi sunt obligaţi să restituie bursele fiindcă au promovat toate examenele!


 

 
 
Close
Close
Închide