Mergi direct la conținut »
Motivul pentru care Alina Pușcaș a renunțat la cariera de model. "Nu m-am simțit în stare"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Motivul pentru care Alina Pușcaș a renunțat la cariera de model. "Nu m-am simțit în stare"

Motivul pentru care Alina Pușcaș a renunțat la cariera de model. „Nu m-am simțit în stare”

Motivul pentru care Alina Pușcaș a renunțat la cariera de model. Vedeta are acum o carieră de succes în televiziune.

De Dana Aramă,

Alina Pușcaș a cochetat, la începutul carierei ei, cu modellingul. Însă nu pentru multă vreme, alegând apoi să fie actriță (n.r. a jucat în telenovela „Narcisa sălbatică”) și prezentatoare de televiziune, profesie pe care a îmbrățișat-o definitiv.

Într-un interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva timp pentru revista Formula AS, Alina Pușcaș explica pentru care motiv a renunțat la modelling.

„Nu am vrut să merg la Milano, deși aș fi putut, pentru că mi s-a explicat că acolo lucrurile funcționează, mai curând, după legea junglei. Trebuie să alergi la o mie de castinguri pe zi, trebuie să locuiești acolo, propriu-zis, ceea ce presupune o viață foarte costisitoare: îți închiriezi un apartament (dar că să faci economii, îl împarți cu alte manechine), nu-ți poți permite să te deplasezi prin oraș numai cu taxiul, pentru că e scump, și-atunci bați toată ziua metroul și străzi necunoscute, fugind de la o poartă la alta”, afirma ea.

„Trebuie să faci față geloziilor din branșă (sunt nenumărate poveștile cu fețe care le-au turnat colegelor, în sticlă de șampon, cremă de depilat că să le cadă părul) și așa mai departe… Eu nu m-am simțit în stare să fac față unui astfel de trai”, mai spunea vedeta.

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea
Recomandări

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea

 

Așezată la casa ei

Alina Pușcaș s-a cununat, în urmă cu o săptămână cu medicul Mihai Stoenescu, împreună cu care are doi copii. Vedeta a mărturisit că și ea, și partenerul ei de viață, Mihai Stoenescu, își doresc și al treilea copil.

Alina Pușcaș, prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a avut parte de două evenimente minunate. Unul pregătit împreună cu partenerul ei de viață, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, anume botezul fetiței lor, Melissa, și un altul, care a luat-o total prin surprindere: cununia cu acesta, pregătită în secret chiar de Mihai Stoenescu, cel care i-a devenit soț.

Close
Închide
  Close