Mergi direct la conținut »
Motivul pentru care Iulia Vântur nu a jucat în niciun film cu Salman Khan
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Motivul pentru care Iulia Vântur nu a jucat în niciun film cu Salman Khan

Iulia Vântur a explicat de ce nu a apărut într-un film alături de starul bollywoodian Salman Khan, despre care se spune că este iubitul ei.

De Dana Aramă,

De câțiva ani, Iulia Vântur s-a mutat în India, acolo unde are o carieră ca model, actriță și cântăreață.  În plan personal, Iulia Vântur a avut o relație cu muzicianul Marius Moga, iar de ceva timp se spune că ar trăi o poveste de dragoste cu starul bollywoodian Salman Khan.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru click.ro, Iulia Vântur a fost întrebată de ce nu a apărut într-un film alături de Salman Khan.

„Momentan, nu… Îmi doresc să îmi creez propria identitate acolo şi să fiu independentă”, a răspuns vedeta.

Ea a explicat că este implicată în numeroase proiecte în India.

„Momentan sunt implicată în proiectele de acolo. Tot scot piese, acum când mă întorc trebuie să filmez videoclipul pentru una dintre ele. Iar piesa va fi într-un film care va ieşi în curând. Sunt tot felul de proiecte”, a spus fosta prezentatoare de televiziune.

În ceea ce privește vacanța, Iulia Vântur a explicat:

„În India nu mai există conceptul de weekend, de vacanţă sau de zi liberă. Toate se mixează, nu mai ştii când e luni, duminică, pentru că munceşti şi atunci… Nu contează, e un mix…Nu mai e cum era în România, de luni până vineri muncim şi apoi avem weekend… Însă eu şi atunci prezentam ştiri după ce terminam de prezentat „Dansez pentru tine”. Nimeni nu respectă weekend-ul la Bollywood, poţi să suni pe oricine la orice oră”.


Citește și:

VIDEO | Cum se votează la alegerile europarlamentare şi la referendum

Close
Închide
  Close