Mergi direct la conținut »
Motivul pentru care Liviu Vârciu a ajuns de urgență la spital. Acum s-a aflat
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Motivul pentru care Liviu Vârciu a ajuns de urgență la spital. Acum s-a aflat

Motivul pentru care Liviu Vârciu a ajuns de urgență la spital. Acum s-a aflat

Zilele trecute, Liviu Vârciu a ajuns de urgență la spital. Acesta s-a pozat cu branula în mână și a publicat imaginea pe contul de socializare, fără a spune însă, care este motivul pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Se pare că Liviu Vârciu se confruntă cu o răceală puternică.  „Sunt răcit cobză, atât, dar sunt bine”, a spus Liviu Vârciu pe contul de socializare.

„Uite, aşa, mi-a făcut domnul doctor buba. Cel mai bun anestezist din spitalul de urgenţe. Mă simt extraordinar, anesteziat un pic. O să vin mai des să îmi facă anestezii d-astea”, a spus Liviu Vârciu zilele acestea, în timp ce se afla la spital.

După o perioadă extrem de încărcată, în care s-a concentrat asupra proiectelor profesionale, Liviu Vârciu se pregătește să-și ia revanșa și să plece într-un sejur mult visat. Acesta plănuiește o vacanță binemeritată, în afara țării, alături de gașca de prieteni.

Citește și

VIDEO / Un compozitor român a făcut o descoperire inedită. Gândurile produc sunete și se pot transforma în muzică!

 

Close
Închide
  Close