Mergi direct la conținut »
Motivul pentru care Ozana Barabancea participă la referendumul pentru familie. "Hristos iubește păcătoșii, nu păcatul" | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Motivul pentru care Ozana Barabancea participă la referendumul pentru familie. "Hristos iubește păcătoșii, nu păcatul" | VIDEO

Motivul pentru care Ozana Barabancea participă la referendumul pentru familie. „Hristos iubește păcătoșii, nu păcatul” | VIDEO

Ozana Barabancea este pentru referendumul pentru redefinirea familiei. Aceasta a explicat care este motivul pentru care va fi prezentă la vot. Într-o înregistrare video pe care a postat-o pe contul său de socializare, Ozana Barabancea și-a spus părerea despre referendumul pentru familie.

De Dana Aramă,

„Sunt Ozana Barabancea și vreau să vă reamintesc faptul că am crescut într-o familie de intelectuali și mă consider un artist hăruit și fericit. fericirea pentru mine este o alegere și am încercat și am reușit să-i determin pe copiii mei să aleagă fericirea în viața lor.

Ca româncă, am realizat în ultimii ani că cel mai de preț lucru pe care îl putem avea este credința în Hristos. Și Hristos ne iubește pe toți, indiferent de păcate noastre, dacă știm și noi să îl iubim. El iubește păcătoșii, dar nu păcatul. de aceea am ales să merg la referendum și să votez pentru familia tradițională, formată dintr-un bărbat și o femeie. Vă mulțumesc”, afirmă Ozana Barabancea.

Pe 6 și 7 octombrie va avea loc referendumul pentru familie, care prevede schimbarea definiției constituționale a familiei. În prezent, familia înseamnă căsătoria între soți, iar modificarea ar prevede că familia înseamnă căsătoria între un bărbat și o femeie. Cei prezenți la votul de la referendum pentru familie 2018, vor răspunde la întrebarea: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?” Cei care merg la vot vor putea răspunde cu DA sau NU.
Află tot ce trebuie să știi despre REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018


Citește și: VIDEO/ Povestea familiei de bucureșteni care s-a mutat în sălbăticia Apusenilor: „Dacă eşti bogat spiritual, nu ai nevoie de foarte mult cash în portmoneu”


 

Close
Închide
  Close