Mergi direct la conținut »
Nașa de cununie a fiicei lui Gigi Becali, una dintre cele mai discrete apariții de la nunta Teodorei Galerie foto
6imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nașa de cununie a fiicei lui Gigi Becali, una dintre cele mai discrete apariții de la nunta Teodorei

Nașa de cununie a fiicei lui Gigi Becali, una dintre cele mai discrete apariții de la nunta Teodorei

Maria Sponte, nașa de cununie a fiicei lui Gigi Becali, a fost una dintre cele mai frumoase, dar și mai discrete apariții de la nunta care a avut loc în acest weekend.

De Daria Maria Diaconu,

Teodora Becali și Mihai Mincu au fost cununați de fiica lui Teia Sponte, Maria, și de soțul acesteia. Nașa fiicei lui Gigi Becali a atras atenția prin eleganța și rafinamentul său, dar și prin discreție. A stat mereu în umbra miresei, având grijă să nu o eclipseze nicicum pe acesta.

La cununia religioasă a finei sale, Maria Sponte, o brunetă înaltă și bine proporționată, a adoptat o ținută foarte delicată: o rochie lungă, de culoare verde, din dantelă, vaporoasă.

Maria Sponte se numește acum Pistalu, după soțul ei. În 2015, aceasta a devenit mămica unei fetițe. mariei, teia Sponte, este văr, dar și omul de încredere al lui Gigi Becali. A fost vicepreședinte la Steaua București. teia Spone are o avere impresionantă din afaceri imobiliare.

Teodora Becali, fiica lui Gigi Becali, și a alesul ei, Mihai Mincu au făcut cununia religioasă sâmbătă. Mirii au ajuns, în jurul orei 17.00, la biserica Sfântul Spiridon Nou din București, iar apoi au mers laSnagov pentru petrecere.

FOTO: Sorin Cioponea

Close
Închide
  Close