Mergi direct la conținut »
Nașa de cununie a fiicei lui Gigi Becali, una dintre cele mai discrete apariții de la nunta Teodorei Galerie foto
6imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Nașa de cununie a fiicei lui Gigi Becali, una dintre cele mai discrete apariții de la nunta Teodorei

Maria Sponte, nașa de cununie a fiicei lui Gigi Becali, a fost una dintre cele mai frumoase, dar și mai discrete apariții de la nunta care a avut loc în acest weekend.

De Daria Maria Diaconu,

Teodora Becali și Mihai Mincu au fost cununați de fiica lui Teia Sponte, Maria, și de soțul acesteia. Nașa fiicei lui Gigi Becali a atras atenția prin eleganța și rafinamentul său, dar și prin discreție. A stat mereu în umbra miresei, având grijă să nu o eclipseze nicicum pe acesta.

La cununia religioasă a finei sale, Maria Sponte, o brunetă înaltă și bine proporționată, a adoptat o ținută foarte delicată: o rochie lungă, de culoare verde, din dantelă, vaporoasă.

Maria Sponte se numește acum Pistalu, după soțul ei. În 2015, aceasta a devenit mămica unei fetițe. mariei, teia Sponte, este văr, dar și omul de încredere al lui Gigi Becali. A fost vicepreședinte la Steaua București. teia Spone are o avere impresionantă din afaceri imobiliare.

Teodora Becali, fiica lui Gigi Becali, și a alesul ei, Mihai Mincu au făcut cununia religioasă sâmbătă. Mirii au ajuns, în jurul orei 17.00, la biserica Sfântul Spiridon Nou din București, iar apoi au mers laSnagov pentru petrecere.

FOTO: Sorin Cioponea

Citeşte şi:

Ghid de vizitat Andaluzia, din Malaga până în Sevilla și înapoi. Sudul Spaniei este un loc ideal pentru o vacanță de toamnă!

Fiica lui Gigi Becali s-a căsătorit! Cum a arătat Teodora în rochie de mireasă și ce au mâncat invitații la nunta de 500.000 de euro. Dansul mirilor

Eugen Teodorovici, după comentariile jignitoare pe care le-a făcut la adresa unei jurnaliste: „Sunteți sigur că am greșit?”

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
Close
Închide
  Close