De Florian Gheorghe,

Este vorba de naționala Artiștilor Fotbaliști care spală un pic din rușinea selecționatei noastre profesioniste de fotbal ce a rămas acasă. Echipa vedetelor noastre  a ajuns iar în finala Campionatului Mondial al Artiștilor Fotbaliști – Art Fotball 2018.

Meciul s-a terminat de scurt timp. România a trecut și de selecționata Angliei, în semifinale, pe care a învins-o cu scorul e 2 la 0.

Fără veteranii Adrian Enache, Aurelian Temișan, naționala vedetelor fotbaliste a învins într-o săptămână Argentina (1-0), Peru (5-0) și Italia (8-2) și Anglia(2-0).

Naționala artiștilor fotbaliști români a ajuns în finala Campionatului Mondial de la Moscova

Palmaresul selecționatei noastre condus de fostul fotbalist Daniel Chiriță, lot din care s-au remarcat Paul Gheorghe (Trouble Crew), Rareș Dragomir, Kamara (Alb-Negru), Dan Cruceru ori Rareș Varniote (Free Deejays), este unul impresionant având în vedere că prezentul Campionat Mondial al Artiștilor Fotbaliști are la cea de-a șasea ediție. Selecționata condusă de fostul căpitan Adrian Enache a devenit campionă mondială în 2014 și de două ori  a pierdut în finală. ”Nu avem bugete imense, nu suntem plătiți, nu avem baze performante. Dar avem pasiune și ne mândrim să jucăm sub tricoul tricolor”, este mesajul pe care vedetele nostre ce au timp de fotbal îl transmit.

CITESTE SI: