Mergi direct la conținut »
Naționala de fotbal a artiștilor pleacă la Campionatul Mondial din Rusia. ”Avem o grupă grea”, spune Adrian Enache
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Naționala de fotbal a artiștilor pleacă la Campionatul Mondial din Rusia. ”Avem o grupă grea”, spune Adrian Enache

Naționala de Fotbal pleacă la Campional Mondial de la Moscova! Este vorba de Naționala Artiștilor Fotbaliști, singura care mai face performanță și care va participa pentru a șasea oară consecutiv la Campionatul Mondial de Fotbal al Artiștilor.

De Florian Gheorghe,

Lotul de artiști fotbaliști condus de veteranii Adrian Enache și Aurelian Temișan se află în cantonament la Cheile Grădiștei pentru a fi în formă la cupa finală Art Fotbal 2018, ce are loc tot la Moscova, înaintea Campionatului Mondial de Fotbal (14 iunie-15 iulie).

Pe 25 mai, vedetele talenatte  la fotbal, din rândul cărora amintim: Kamara şi Andrei Ştefănescu (Alb Negru), fostul prezentator de televiziune Dan Cruceru, Cornelius Păsat, Bogdan ”Problemă” Taşcău şi Rareş Varniote (Free Deejays), Paul Gheorghe (Trouble Crew), Ralfo, Răzvan Oprea ori Nae Gabriel vor pleca spre Moscova unde speră să ajungă în finala de pe 3 iunie, așa cum s-a întâmplat în ultimii ani.

Naționala de fotbal a artiștilor va pleca la Campionatul Mondial din Rusia!

Naţionala cântăreţilor noştrii a fosti campioană mondială, la ediția din 2014. În afară de fotbal, reprezentanții naționalei României vor susține concerte pe celebra arena ”Lokomotiv” din Moscova și Parcul Sokolniki.

”Anul acesta suntem într-o grupă puternică, alături de Rusia, Belarus și Slovenia. O nouă aventură pe care ne dorim să o încheiem pe podium, ca în 2014”, ne-a declarat Adrian Enache, căpitanul naționalei.

EXCLUSIV / Legătura neștiută dintre Cristian Țopescu și Mihai Constantinescu. Au făcut echipă la clubul de hipism Steaua și au câștigat multe curse

Close
Închide
  Close