MENIU CAUTĂ
06 Aug. 2013 13:25 , de Madalina Ciodaru Burada

Neylini, şedinţă foto incendiară pe fostul iaht al lui Nicolae Ceauşescu! | FOTO

Distribuie

Neylini se pregăteşte de lansarea noului ei single, iar pentru a marca acest moment important, artista a ales să facă o şedinţă foto cu totul specială. A ales să realizeze fotografiile pe cel mai mare vas care poate naviga pe lacul Sangov, iar acesta este „Leader”, vasul care i-a aparţinut lui Nicolae Ceauşescu. Acelaşi vas a fost ales şi de Irinel Columbeanu pentru pentru nunta sa cu Monica Gabor.
Neylini a purtat câteva ţinute extrem de provocatoare la şedinţa foto ce a durat o zi întreagă, iar fotografiile dezvăluie partea senzuală şi feminină a cântăreţei. Styling-ul a fost realizat de Ana Novic, iar de machiaj şi coafura s-a ocupat Alex Ifimov.
„Nici nu am simţit când au trecut cele 12 ore, cât a durat şedinţa foto. M-am simţit extraordinar de bine şi de sexy, iar rezultatul mi se pare wow! Am vrut neapărat să facem această şedinţă foto pe fostul iaht al lui Nicolae Ceasuşescu pentru că ştiam că va ieşi ceva frumos şi de calitate. În luna august voi lansa o piesă nouă, iar pozele acestea sunt background-ul perfect pentru ceea ce le voi oferi admiratorilor mei”, a declarat Neylini.

Foto: Cătălin Mihai

Comentarii