MENIU CAUTĂ

Nick Carter de la Backstreet Boys a scăpat de acuzațiile de viol. Instanța a decis că a trecut prea mult timp de la presupusul incident

Distribuie

Cântărețul Nick Carter, cunoscut din perioada în care făcea parte din trupa Backstreet Boys, nu va fi cercetat pentru acuzațiile de agresiune sexuală și viol formulate de cântăreața Melissa Schuman. Procurorii au decis că a trecut prea mult timp de la presupusa faptă și nu se mai poate face o investigație corespunzătoare, scrie BBC News.

Melissa Schuman l-a acuzat pe Carter că a violat-o în 2003 după ce au înregistrat împreună un duet. Cântăreața care atunci avea 18 ani spune că era virgină și fostul membru al formației Backstreet Boys a forțat-o să întrețină relații sexuale cu el în apartamentul său.

După ce cazul a fost revizuit de procurori, aceștia au decis să nu înceapă urmărirea penală deoarece termenul de prescriere a faptei a trecut.

Avocatul lui Carter, Michael Holtz, a declarat că „Nick a negat aceste afirmații încă de când a aflat de ele anul trecut și era încrezător că procurorul va concluziona că nu există niciun temei pentru începerea unui proces”.

Procurorii au ajuns la concluzia că, din cauza perioadei lungi de timp care a trecut de la presupusul viol, nu au putut fi realizată o analiză corectă a probelor.

Aceasta este a doua acuzație la adresa lui Nick Carter. Anul trecut, o altă femeie a spus că Nick Carter și un prieten au violat-o, în 2006. Reprezentantul lui Carter a spus că femeia ”a fabricat acuzaţiile la adresa lui Nick, în speranţa că va primi bani de la el”.

Nick Carter a avut o carieră de succes ca membru Backstreet Boys, care a devenit una dintre cele mai de succes trupe de băieţi din toate timpurile, cu 130 de milioane de albume vândute în întreaga lume. După un succes mediu ca artist solo şi actor, Carter este membru al trupei Backstreet Boys reunite, cu care susţine în prezent o serie de concerte în Las Vegas.

În ultima perioadă, numeroase vedete au fost acuzate de agresiune sexuală și chiar viol. Scandalul a luat amploare după ce numeroase actrițe au vorbit despre comportamentul lui producătorului Harvey Weinstein. De altfel, acest scandal a dat naștere mișcării #metoo. Numeroase femei și-au povestit traumele sub umbrela acestui hashtag.


Citește și: Criminala de la metrou, declarație șocantă în fața judecătorilor despre momentul în care a ucis-o pe Alina: „Nu m-a interesat soarta ei, căutam pantaloni ieftini”


 

Citește mai multe despre nick carter pe Libertatea.

Comentarii