Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Nico alege România! ”Prefer vacanțele în țară, avem locuri foarte frumoase”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Nico alege România! ”Prefer vacanțele în țară, avem locuri foarte frumoase”

VIDEO/ Nico alege România! ”Prefer vacanțele în țară, avem locuri foarte frumoase”

Cântăreața Nico preferă vacanțele în România. Spre deosebire de majoritatea artiștilor de la noi, n-a bifat până acum nici Turcia, nici Dubaiul, dar ne asigură că a fost în câteva locuri exotice.

De Ana Maria Păsat,

De câțiva ani, vedetele autohtone iau cu asalt Dubaiul, fie vara, fie iarna și se întorc de acolo de unde se întorc cu amintiri pe care se grăbesc să le împărtășească și altor colegi de breaslă.

Nico, amănunte din mariajul ei de 20 de ani.

Nico e însă contra valului. Ea nu a bifat încă în destinația cu pricina. Speră ca, la un moment dat, să ajungă și acolo, dar nu și-a făcut din asta un scop. Spune că preferă vacanțele în România, dar își amintește cu drag și alte concedii petrecute pe meleaguri străine.

“Nu ne facem planuri, pentru că apar altele între timp. Când avem liber, atunci, hai să ne urcăm în mașină și să plecăm! Nu țin cont de bilete, de cât costă. Când e să fie, mă urc în mașină sau avion și plec. Vara asta prefer marea. Au fost ani în care am fost la munte, ne place foarte mult Poiana Brașov, Brașovul, în general. Acolo mergem când vrem o vacanță de trei zile. Muntele dă un aer foarte bun și un bronz altfel. Dar, știi cum e, vara, la mare! Întotdeauna am ales vacanțele în țară. Și noi avem locuri frumoase. Sunt anumite locuri pe care vreau să le văd. Nu am fost în Turcia în vacanță. În Tunisia, da, nu am să uit acele momente frumoase! Dubaiul nu l-am văzut, dar o să vină și timpul lui”, a declarat artista pentru Libertatea.

Așadar, Nico adoră marea și plaja și stă la soare, deși trebuie să ia măsuri de protecție, din cauza unei depigmentări ușoare a tenului.

Pleacă în vacanțe și cu fiica de 27 de ani

Nico are o fată tare frumușică, Alexandra Matei, acum în vârstă de 27 de ani, care a bifat deja apariții în câteva emisiuni TV. Artista mărturisește că de cele mai multe ori pleacă în vacanță doar cu soțul, dar sunt concedii în care sunt însoțiți și de fiica lor și e tare bine când se întâmplă așa.

“Dacă suntem cu fata, e bine. Dar și-n doi e la fel de bine, nu ne deranjează, dimpotrivă. Ea ne duce în alte locuri, ne face să ne simțim mai tineri. Totuși, mergem mai mult singurei. Ea e deja cu prietenii ei. Nu ne-a refuzat însă când am luat bilete și pentru ea”, a mai spus Nico.


VIDEO/ Ce se întâmplă cu vila de la malul mării a lui Alexandru Arșinel? Actorul nu a mai călcat pe acolo

Close
Închide
  Close