Mergi direct la conținut »
Nicole Cherry, cea mai emoționantă declarație. "Fără ei, nu aș fi reușit astăzi"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nicole Cherry, cea mai emoționantă declarație. "Fără ei, nu aș fi reușit astăzi"

Nicole Cherry, cea mai emoționantă declarație. „Fără ei, nu aș fi reușit astăzi”

Nicole Cherry a făcut o declarație extrem de emoționantă despre părinții săi. Artista a recunoscut că nu ar fi reușit în ce și-a propus dacă nu erau ei.

 

Cântăreața Nicole Cherry, în vârstă de 20 de ani, are o relație foarte strânsă cu părinții săi. Despre cât de mult le datorează acestora a vorbit artista într-un interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars.

„Ce-am învăţat eu e să am răbdare, să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce am. Fii recunoscător şi munceşte în continuare, pentru că totul se rezolvă. Ceea ce sunt eu astăzi se datorează părinţilor mei. Ei m-au învăţat să fiu la fel cu orice gen de persoană, nu contează meseria.

Să-i apreciez, să mulţumesc. Mă gândesc că fără ei şi fără educaţia lor, nu aş fi reuşit astăzi. …Răbdarea pe care au avut-o cu mine,…  faptul că m-au ajutat în perioadele mele mai puţin bune. E important să ai părinţi care să te înţeleagă”, a declarat Nicole Cherry.
Nicole Cherry, pe numele său real Nicoleta Janina Ghinea, este o cântăreață română de muzică reggae și pop. A devenit cunoscută în anul 2013 cu single-ul Memories, lansat la vârsta de 14 ani.

Citește și: Vaccinarea antigripală: Ministerul Sănătății știa că 1.642.533 de persoane din grupele de risc vor vaccin, dar a cumpărat cu peste 300.000 de doze mai puțin

 

Close
Închide
  Close