De Madalina Ciodaru Burada,

”Totul a început acum șase luni, cu problemele cu spatele. Nu mai reușeam să fac sport, mă îngrășasem ceva. Nu le mai puteam căra. Începeam să nu mai pot să am grijă de copiii. Îmi puneam ceasul să sune cu jumătate de oră înainte ca să mă pot  pune pe picioare. Nu ne putem juca cu sănătatea Eu m-am jucat. După două nașteri, sânii ei naturali nu mai arătau… Ca să se mai simți femeie… a trebuie să fac o asemenea intervenție”, a povestit Nicoleta, la Kanal D, despre motivele care au dus-o la medic.
Din păcate, în timpul intervenției, doctorii turci au descoperit niște formațiuni, pentru care au luat probe pentru biopsie. Vedeta este destul de speriată de un eventual diagnostic de cancer, caz în care ar putea fi nevoită să își extirpeze sânii.
”Mi s-au găsit niste noduli sau tumori… nu stiu exact ce sunt. Aștept rezultatul biopsiei să aflu dacă sunt tumori sau doar noduli. Sper să nu fie vorba de probleme mai mari. Rezultatul va veni chiar înainte de Crăciun. Nu știu ce s-a întâmplat, dar eu mă bucur că am rămas cu sâni. Am întrebat medicul dacă după extirparea sânilor ar mai putea să fie probleme. Și nimeni nu garantează asta”, a mărturisit Nicoleta, arătând că se teme de ce e mai rău.
 
 
 
 

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO
GSP.RO

Leonard Doroftei a slăbit enorm în doar două luni, de când a părăsit România definitiv! Cum arată acum și ce face în Canada. VIDEO