Invitat la o emisiune de televiziune, interpretul de muzică populară Gheorghe Turda a afirmat că și-ar dori ca noua relația pe care o va avea să fie una discretă. Fosta iubită a celebrului artist a reacționat extrem de dur după ce a auzit declarațiile acestuia.

„Condiții de îndeplinit …de către urmatoarea doamnă de la brațul d-lui Turda: spălat, călcat, făcut mâncare. Deci, musai gospodină. Sau poate va avea noroc de menajeră. Eu n-am avut. Însoțit peste tot în țară, la toate spectacolele. De găsit toate locațiile cu google hărți sau ce-o mai fi.
Legat la șireturile de la pantofii de scenă (uneori și la ieșirile de toată ziua), ajutat să îmbrace cojocul, nu mai ușor de 7 kg. Fără plimbări în parc, ieșiri la restaurant, teatru sau alte plimbări în afara intereselor d-lui Turda.
Urcat, coborât din mașină, doar după bunul plac și cheremul său. De sărbători, singură. Dacă nu sunt spectacole, sunt telefoane și mesaje care ne ocupă tot timpul”, a comentat Nicoleta Voicu.

Artista a oferit și tot felul de amănunte din povestea pe care a trăit-o alături de Gheorghe Turda.

„Nu s-a născut femeia care să fie atât de importanta în viața lui încât să rateze vreun eveniment cu bani. Lipsa recunostintei, care se poate rezuma la un simplu „mulțumesc” atunci când trebuie. Dedesubturi pe care numai o minte ascuțită le poate tranșa și despica în patru. Umilințe pe care demnitatea unei femei nu le poate accepta. Psiholog pentru toate neîmplinirile trecute. Un bun psiholog, că mie mi-a luat vreo două luni la începutul relației și n-am mai rezistat. I-am recomandat să-și rezolve problemele trecutului și apoi să mă caute pentru sentimentul iubirii”, a adăugat ea.

Decizie finală în Parlament. Au fost eliminate toate pensiile speciale, cu excepţia celor militare şi din sistemul de ordine publică
Recomandări

Decizie finală în Parlament. Au fost eliminate toate pensiile speciale, cu excepţia celor militare şi din sistemul de ordine publică


„Să nu fii prezentă la spectacole aniversare, importante din viața persoanei iubite pentru care tu faci totul, fiindcă până la Baia Mare biletul de avion e scump, ca să nu mai vorbesc că în sala de spectacol frenezia aplauzelor veneau de la fane deloc străine celui aplaudat. Cam ce credeti că am simțit atunci?!
După două luni în care locuiam împreună, o dată de 6 Martie 2018, zi aniversară, 70 de ani Gheorghe Turda. Aniversare la restaurant „Dalin”. Prânz, orele 12.00.

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă
Recomandări

O româncă din Franța face stand-up comedy în patru limbi. Glumele ei sunt legate de cătunul în care a crescut, cu veceu în curte și fără apă curentă

„Nicol, schimbăm și noi lenjeria de pat? Diseară, la petrecere, nu stau mult. Cum se termină, vin acasă!
Între timp ajunsesem să întind deja lenjeria pe pat.
Eu: cum, nu vin cu tine?
Dl. Turda: Nu, vor fi mulți oameni importanți, familia.
Simțeam cum se învârte casa cu mine. Am reușit sa-i mai spun doar atât:
„Am crezut că ” Cenusareasa” este doar o poveste, nu o realitate.”

Am plâns toată ziua. M-am simțit atât de neînsemnată, cu toate cărțile citite și poeziile scrise. Cum a plecat m-am întâlnit cu o prietenă, Adina. Simțeam că fac comotie cerebrală dacă rămân singură acasă. A fost cumplit!
Și să-ți mai spun ceva: o poveste de iubire are întotdeauna doar doi protagoniști. Poveștile tale au avut și vor avea tot timpul… și alți sfătuitori.
Tu nu poți construi o poveste de iubire, fiindcă nu poți împărți totul la doi, d-le Turda!

Să mai continui sau să-mi văd de ale mele?! Ți-ai dorit o relație serioasă și nu ți-a ieșit?! Hm, mă faci să râd! Mult succes cu următoarea…victimă!!!
Sau poate te răzgândesti și dacă vei fi așa cum îmi doresc, mă împac cu tine!”, a mai scris Nicoleta Voicu pe contul său de Facebook.

Cântăreața de muzică populară a adăugat ulterior un alt mesaj:

„D-le Turda, să fii cu orice femeie din viața ta pe jumătate cum ai fost cu mine și garantat nu va rămâne nici jumătate din timpul pe care l-am stat eu cu tine!!!!”.

Citeşte şi:

Fosta iubită a lui Gheorghe Turda, un nou mesaj pentru acesta. Artista a ajuns la capătul puterii. „Când ai să înțelegi?”

Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, a răbufnit. „Cât am fost împreună ne-ați umplut viața de venin”

Câți bani a câștigat Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, din aparițiile TV. „Este singurul venit scriptic pe anul 2018”

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat
HOROSCOP

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat