MENIU CAUTĂ
, de Bogdan Coroamă

NOI DETALII UIMITOARE care ar putea redeschide ancheta! Prinţesa Diana, omorâtă la comandă de armată? Vezi cine susţine asta!

Distribuie

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, Lady Di ar fi fost omorâtă la comandă de un soldat al armatei britanice. Se pare că acesta i s-ar fi confesat soţiei sale, care mai departe le-ar fi povestit părinţilor ei, iar acum, bătrânii, au prezentat autorităţilor terifiantele informaţii.
Se pare că soldatul ar fi primit ordine de mai sus - dar nu s-a făcut public numele persoanei care a cerut omorârea prinţesei Diana -, iar după ce a ucis-o pe aceasta ar fi avut remuşcări şi nu a putut să ţină doar pentru el abominabila faptă.
Dacă e aşa sau nu, probabil nu se va şti niciodată, având în vedere că s-au vehiculat foarte mutle variante, până acum, cu privire la moartea prinţesei Diana. Pe de altă parte, autorităţile s-au declarat totuşi intrigate şi vor să cerceteze noile informaţii.

Oficial, a intrat cu maşina într-un stâlp

Astfel, autorităţile britanice iau în calcul redeschiderea cazului morţii prinţesei Diana şi a iubitului ei de atunci, Dodi Al Fayed, care au decedat într- un accident rutier ce a avut loc la Paris, pe 31 august 1997.
Maşina în care se aflau prinţesa Diana şi Dodi Al Fayed a fost distrusă după ce a intrat într-un stâlp
Prinţesa Diana, 36 de ani, se afla în maşină cu Dodi Al Fayed când şoferul Henri Paul a intrat într-un stâlp, în tunelul Pont de lAlma din Paris. În urma anchetei oficiale s-a stabilit că fuga de paparazzi, lipsa centurilor de siguranţă şi faptul că şoferul consumase alcool au contribuit la tragedie.

CITEŞTE ŞI

 

Comentarii