MENIU CAUTĂ
19 Oct. 2016 11:15

Noua asistentă a Simonei Gherghe este Andra Gogan. A fost în semifinala „Românii au talent”

Distribuie

Noua asistentă a Simonei Gherghe este Andra Gogan, care a intrat de două ori în Cartea Recordurilor. Are 18 ani, cântă de la vârsta de 3 ani  și este foarte sexy. Tânăra a primit cu drag propunerea de a apărea în fața camerelor de filmat.

Noua asistentă a Simonei Gherghe este Andra Gogan, tânăra care și-a dorit enorm o carieră în televiziune Emisiunea „Acces Direct” are, de câteva zile, o noua asistentă. Se numește Andra Gogan, are 18 ani si este deja o vedeta. Cântă de la vârsta de trei ani si si-a imprumutat vocea pentru mai multe seriale de desene animate difuzate de canalele Disney. De asemenea, numele ei figureaza de două ori în Cartea Recordurilor: pentru cel mai lung concert live susținut de un copil, în care a interpretat fără întrerupere 55 de melodii, și pentru cele mai multe CD-uri lansate de un copil – 16 CD-uri, realizate împreună cu fratele său. Între timp, CD-urile cu muzica pentru copii lansate de Andra au ajuns la 34.

Noua asistentă a Simonei Gherghe este Andra Gogan

Noua asistentă a Simonei Gherghe. „M-a primit cu mare căldură”

„Am primit propunerea de a mă alătura echipei „Acces Direct” cu mare entuziasm și încredere. Simona Gherghe a fost foarte draguta, precizând că a fost greu să găsească pe cineva mai mic decât ea, în glumă, normal, și m-a primit cu foarte mare căldura. Voi introduce invitatii, voi înmâna cadourile oferite de emisiune, voi prezenta sponsorii iar, pe parcurs, voi veni si cu mici surprize pentru telespectatori”, spune Andra. Andra Gogan își dorește o cariera ca prezentatoare de televiziune și a lansat un miniserial pentru adolescenti pe canalul său de youtube. „Îmi doresc foarte mult o cariera in televiziune ca prezentatoare, eventual pentru adolescenti. În direcția aceasta deja am făcut ceva pași: am prezentat „I love Violetta” și „E vara ta”, la Neptun TV. De asemenea, mi-ar placea să se știe că am lansat, pe canalul meu de youtube, un ministerial pentru adolescenti: „How to become popular at high school”. Îi invit pe toti să-l urmarească”, mai spune ea.

Noua asistentă a Simonei Gherghe este Andra Gogan . A fost în semifinala Romanii au talent

 

Andra Gogan, în semifinale la Românii au talent

Andra Gogan este puștoaica care și-a împrumutat vocea pentru foarte multe personaje din serialele difuzate de Disney, printre cele mai cunoscute fiind „Prințesa Sofia' și „Doctorița Plușica'. De mică a fost foarte competitică și dornică să meargă la diverse emisiuni, spectacole, fiind pasionată atât de muzică, dans, step și actorie. Andra nici nu concepe să nu facă o figură bună în fața juraților de la Românii au talent și speră să ajungă cel puțin până în marea finală, mai ales că are cu ce se prezenta în fața lor. Puștoaica a început să cânte de la 3 ani, urmând lecții de canto, la 7 ani a început să danseze step, la 8 ani a început dansul sportiv de performață, iar de la 10 face street dans și cursuri de chitară. Dat fiind că este un copil precoce, Andra a reușit să intre de două ori în Cartea Recordurilor: pentru cel mai lung concert live susținut de un copil și cele mai multe albume vândute de un copil.

 

 

 

 

Comentarii